Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
ми се допадна Јахович во стилот и се меѓутоа штета шо е се друго само не голгетер..па пандев со газот да ја мани влегва а сите овие наши шпицови само чисти зицери промашуваат де мирко де адис
е голгетер за Wil од 35 натпревари 23 гола за една сезона. Што сакаш повеќе? За Цирих незнам колку има дадено

За изјавата сликава вреди да биде ставена. Приватно фин, културен...момак на место.
Дете што милион пати е сопнувано и милион и еднаш повторно станувал. Тие педе*ите што го кочеа нека го гледаат од трибина сега во дрес на Репрезентација. Браво царе.

223406_248649448603353_918525639_n.jpg

Честиот победа на сите да ни се множат.
Знам постов се одалечува од Мак фуд Репрезентација но таква ни релноста мора да се замарме со вакви проблеми.
Неможам да прескнокнам преку поствите пишани од етнички Албанци и Македонци.
Како прво да нагласам тотално не го оправдувам скадирајнето на трибини по етничка основа од која била страна - но тоа е грозоморна реалност.
Нема да се впуштам во полемика кој прв почна - него кој прв ке престани.

За Ибраими дечкото си е профисиналец и можам да речам во моментов еден од најдобрите дечкото си го заслужи местото во тимот а исто и Демири.
Вистина каде е малку свеста дечките играат за да ви донесат радост и горделивост , а мала невоспитана багра да ги вгреѓа не заслужуваат за таков однос кон ниф сепак се Албанци кои допринисуваат за афирмација на Македонија.

А пробелмот со скадирајнето е длабоко вграден од дома како иделогија кај Албанците подпален од Албански политичари а во исто време оваа нашаав држава се уште нема спосбност тоа да го смени.
Додека не се создаде добра економска егзистениција ова ке биди проблем број еден во државата.Знам некој ке рече и Македонците се во ист кош но разликата е што ние се чуствуваме Македонци и не влечи нашето име кон државата па колку да е лоша сепак нас ни татковина но тоа е поинаку кај Албаците до некаде тоа го разбирам.
Ќе тргнам од пример од мене живеам раб и егзистирам во Аустралиа оваа држава ми пружа многу повеќе поволности него мојата татковина Македонија затоа сум овде подобар живот но никогаш нема да ја сакам од се срце оваа држава но ги почитувам нивните закони но има мала разлика со Мак Албанци јас сум доселен овде а тие се родени во Мак неколку колена.
Ги почитувам законите и културата на Австралија затоа што имам добра егзестенција и да бидам прифатен од општеството но да дојде момент мојата егзистеција е нарушена ке замнам од овде око нема да ми трепни ист пример да се игра фудбал Мак пртив Аус јас ке навивам за Македонија што е природно. Но на пример син ми поинакво ке се чуствува.
Кај одам со мислејнево е тоа што треба да се смени во Македонија во школите да се учи едистевен Мак јазик но исто да се почитува правото на Мајчин јазик како што е овде во Аус во државна истутуција ако одиш а не го разбираш доволно Анлглискиот ке ти понудат преведувач на овај начин се зближува народот се намалува разликата на не разбирајне меѓу себе да нема посебни школи него сите заедно.Од овде потекнува проблемот и од иделогијата која се пренесува од колено на келено а некои политчари тоа го искористуваат за свои цели.
Има многу други работи да се спомант ама неќам да ја давам темава.
П:С оладете малку сите гледај подалеку од пред нос.
Поздрав
Да се множат победите па иние да почествуваме горди да бидиме учесници на едно елитно репразитивно натпреварувајне во фудбал.
vi ste naucna fantastika, nie sme pocnale so navreduvanje a? a ti sigurno "ne pamtish" vo 90-ite koga site makedonski navivacki grupi skandiraa na vakov nacin, se trudam ponekogas no stvarno ne ve razbiram, objekt za eksperimentiranje ste, allall

Јахович не одигра ниту една минута за Цирих против Лозана. Само шо заврши натпреварот.
--- надополнето: 10 февруари 2013 во 18:10 ---
Од 6:30 голот на Тричковски

vi ste naucna fantastika, nie sme pocnale so navreduvanje a? a ti sigurno "ne pamtish" vo 90-ite koga site makedonski navivacki grupi skandiraa na vakov nacin, se trudam ponekogas no stvarno ne ve razbiram, objekt za eksperimentiranje ste, allall
Како прво да нагласам тотално не го оправдувам скадирајнето на трибини по етничка основа од која била страна - но тоа е грозоморна реалност.
Дечко читај ама не со очи него подумај што прочита кој се прашува кој почна се прашувам како ќе престани???

Дечко читај ама не со очи него подумај што прочита кој се прашува кој почна се прашувам како ќе престани???
ok, ama jas te citirav vo delot kade sto si napisal deka nie sme bile prvite, a namerno site zaboravate kako bese vo ova drzava za albancite pred 15 godini. kako mozes da kazes deka nie sme pocnale prvite da skandirame koga site znaeme, bukvalno SITE znaeme kako pocnaa skandiranjata protiv albancite vo ova drzava

ok, ama jas te citirav vo delot kade sto si napisal deka nie sme bile prvite, a namerno site zaboravate kako bese vo ova drzava za albancite pred 15 godini. kako mozes da kazes deka nie sme pocnale prvite da skandirame koga site znaeme, bukvalno SITE znaeme kako pocnaa skandiranjata protiv albancite vo ova drzava
Дечко каде во мојот пост се пронајде дека некој започнал прв или посочувам дека Албанците почнале први или Мак ова оди многу подалеку него 90 год.
Ај заборај на тоа него одговори на прашајнето
Како ова еден ден ќе застани или тотално ќе се марѓинилизира???
Ај да не ја давиме темава со вакви глупости ако ти се полемира на оваа тема пробај на емаил ке ти одговорам реално без навреди.

Луѓе дајте малце да бидеме реални стварно нема смисла,Ибрами игра со срце на терен ние му скандираме Иба е албанец....,човекот се труди да направи што е можно повеќе ние па Смрт за Албанци....,ете Агим беше искрен и си кажа дека го болат навредите и наместо подобро се прави полошо,па дајте никогаш не сме имале подобро склопена репрезентација од оваа во моментов на чело со Чеде,па за некоја година со приклучување на Бабунски,Мицески,Фазли....би биле уште посилни зошто да ја расипуваме ?

Дечко каде во мојот пост се пронајде дека некој започнал прв или посочувам дека Албанците почнале први или Мак ова оди многу подалеку него 90 год.
Ај заборај на тоа него одговори на прашајнето
Како ова еден ден ќе застани или тотално ќе се марѓинилизира???
Ај да не ја давиме темава со вакви глупости ако ти се полемира на оваа тема пробај на емаил ке ти одговорам реално без навреди.
moe mislenje? ne moze, se dodeka ima politicarite kradat na site strani i nikade ne planirat da trosaat nesto za narodot, pa koga sakat da krijat nekoe s... izmisluvaat nekoja nacionalisticka propaganda od koja narodot se pali. zatoa ne se cudam jas sto ima vakvi skandiranja vo stadion koga igra reprezentacijata, mnogu normalni se

Еј добро бе го отековте за тоа што се скандирало. Не ја трујте темава, не е место за тој муабет овде.

moe mislenje? ne moze, se dodeka ima politicarite kradat na site strani i nikade ne planirat da trosaat nesto za narodot, pa koga sakat da krijat nekoe s... izmisluvaat nekoja nacionalisticka propaganda od koja narodot se pali. zatoa ne se cudam jas sto ima vakvi skandiranja vo stadion koga igra reprezentacijata, mnogu normalni se
Па дечко ако има проблем се решава со комуникација и со добра волја а не.
Мене не ми се допаѓа ова ај да најме решение не ми се наоѓа решение ама ова не ми одговара а ко ке ти препукне тогаш не се прај муабет него не мислиш него следиш емоции што носат постапки за кој еден ден можи да се каеш.
Е токму овде лежи зец - ова е проблемот постои многу голема бариера во вашето размислувајне те молам ако ти се полемира на емаил .
Модератор бриши постови затоа што заминато со овај муабет во бескрај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom