Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Па дечко ако има проблем се решава со комуникација и со добра волја а не.
Мене не ми се допаѓа ова ај да најме решение не ми се наоѓа решение ама ова не ми одговара а ко ке ти препукне тогаш не се прај муабет него не мислиш него следиш емоции што носат постапки за кој еден ден можи да се каеш.
Е токму овде лежи зец - ова е проблемот постои многу голема бариера во вашето размислувајне те молам ако ти се полемира на емаил .
Модератор бриши постови затоа што заминато со овај муабет во бескрај.
ne me razbra najdobro, mozebi ja ne se izraziv kako sto treba, ne mi bese poentata deka ne moze moe mislenje, tuke deka ne moze da ima tolerancija i sozivot kako bi posakuvale site.

Пуштете на Алсат има интересна дебата дали Албанците треба да играат во Македонска репрезентација.

Дебатирале за дали треба да играат или не :tapp:

Видете, на кој му се игра нека игра, на кој не му се игра нека не игра, просто е. Со што се занимаваат телевизииве бе.

Само незнам зошто не го споменаа случајот во Албанија кој беше само 5 часа пред овој дуел, каде што имаше исто скандирање против Македонците? Или тоа не им одговара? Па уште кога ќе видам Македонци ги поддржуваат у ова што го зборат, како они да се невини луѓе кои на никому не направиле ништо лошо (посебно на нас), ми се повраќа. Ама ние меѓу себе си ваѓаме очи, зошто ниедна македонска ТВ не го информираше народот за тоа што се скандираше во Албанија?
А Ибраими, Демири и остали ич не треба да ги интересира за тоа што се скандира од трибина. Се знае за што се они на терен и треба да знаат дека ситуацијата е таква и од истата тешко може да се избега. Они нека си ја вршат работата, крај краева Ибраими доби најголем аплауз кога излагаше од игра, со што автоматски треба да знае дека против него никој нема ништо лично.

btw, еден проектил од Јаховиќ :)

Јаховиќ - Македонскиот Торес
jahovic.gif

И ова треба да е смешно? Да играа половина од репрезентативците како што игра Јаховиќ за Македонија ќе бевме во топ 30 репрезентации.

И ова треба да е смешно? Да играа половина од репрезентативците како што игра Јаховиќ за Македонија ќе бевме во топ 30 репрезентации.

Го знам типов што го има блогов, цело време пробува да направи нешто смешно, за публика околу него, некад ќе каже/направи нешто смешно ама поголемиот дел се глупости, не му замерувај.

Аууууууууууууууууууу извинете , неможе шала да се направи за наши фудбалери се навредија патриотите , и на роналдо да му се деси ова па ке има јадење гомна одма и заебанции , средете се малце

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom