- Член од
- 16 јули 2008
- Мислења
- 1.858
- Поени од реакции
- 1.034
Да не си грешка?
![]()
Да,да у право си.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не си грешка?
![]()
Најголемата сложена реченица што сум ја видел во животовsuper igra ja makedonija od damna ne sum ja visol na prva da drzi igra 10minuti ko da igraaa barsa hhaha ama 10minutii ama treba taka so progresija drugata 15minuti i takaa cel mec ubava igra padov odbranata epten veseli cvetovi so bi rekol eden strucnjak od moe maalo epten lesni akcii primaat sredinata rabotese celo vreme trcase podobro na bojan gorgievski da mu e rezerva denesniov so igrasee 14kata todorovski nego najgolemoto drvo vlade lazarevski so sum sreken so ne igraa tasevski top demiri top ibraimi klasa hasanai labavoo a JAHOVIC svaka mu cast ova trebase i ristic e visok ama ristc ne go zima sekoj vozdusen duel poso tamu gi duva kinezite 2kila so imaat golgeter rabotnik sozdade sansi iskoristi sansi tasevski top mada toj covek nekako nikat ne dal mnogu a pa ne bil ni slab epten uvek e nekoj prosek so si go izrabotue na utakmica golmanot pacovski treba da bide prv a za leva pozicija lazevski malce padna ama ke kaze cede moze na popov ke mu doe pamet i ke igra kao so gazese porano a toj od turnovo blazevski treba da ostane u a reprezentacija a iskreno ostoja ne e za u reprezentacija topkata ja drzi 2dena nema da go ceka nego nekoj od da razmisluee![]()
Кога го даде голот одма ми текна на тебе
Ама Лазовски тиња а?Велешаниве треба да бидат официјална навивачка група на репрезентацијата. 90 минути не запреа!
Коректно навивање, гласно, весело, разиграно... И затоа, само они не смрзнаа на трибините
--- надополнето: 14 ноември 2012 во 21:04 ---
BTW, еве ги головите за тие што ги пропуштија
И секако, одбраната на Пачовски!
taka e prav si hhНајголемата сложена реченица што сум ја видел во животов![]()
Кој беше тој што кажа 1:0 при постигнувањето на вториот гол?![]()
Bugar a ova demek nesto interesen probuvas da si?Шо стана со Кантаровски, Пивковски, Златановски, Стамболджиев и Орхан Мустафи, ке играт ли за вас ?Седа видех и Стиван Христовски од Manchester United ?