Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Да не си грешка? :)
A7rJLM0CMAAZR73.jpg:large

Да,да у право си.

Никој не го спомна Трајкоски? Па тој беше меѓу подобрите второ полувреме, се гледа дека има голем осет за топка. Блажевски добар беше, ама се гледа дека му требаат јаки утакмици. Јаховиќ да не го преценуваме, и Ристиќ вака играше на почеток, па видете сега. Иначе баш таков играч како Јаховиќ ни требаше, висок, снажен заедно со добар шут. Тоа е лек за нашиве крила и полушпиц (y). Демири ме разочарува последниве утакмици, ама без разлика, тој ни е најдобар на таа позиција, да се надеваме дека Бабунски ќе прерасне у добар играч. Колку само ни фали добар играч на таа позиција и добар лев бек! Попов ни беше најдобар лани, ама ете коцките некогаш не се вклопуваат ко што треба, да се надеваме дека ќе се врати во форма до март. Со Новески очекувам да се стабилизира одбраната. И да, ме радува тоа што на најистурените во напад 4 играчи, за комбинација имаме 7-8 одлични играчи. Се на се, задоволен сум од денеска, вредеше тоа што отиднав до стадион и покрај ладното. Словенците тотално ме разочара, дефинитивно не се истите што стигнаа до бараж за ЕП 2010.
Браво за велешани (y)
И ме интересира кој беа "платениците" што навиваа прво полувреме од долниот дел на Северна трибина? Сите беа опремени со знамиња/шалови и ги контролираше една жена со "токи-воки" во рацете. Навивачи не беа сигурно.
Тој што беше соборен со топка беше Демири, а топката ја шутна Лазевски :D

Vaka onaka dve utakmici bez Pandev dve pobedi.
Ne deka sakam da kazam nesto , tuku malku statistika.
Spored mene vo reprezentacijata treba da igrat samo momci koi se spremni da dadate se od sebe, a i poveke od toa. Nekogas kvalitetot e pomalku biten od zelbata za igra i nadigruvanje.
Inace momentalno sme na 83 mesto so 431 poeni (sto e za dvaeset i edno mesto podobro od vremeto na Haralampie i Tosak) so novite bodovi ke imame 467 i ke se izednacime so Guatemala koja e na 76 mesto na fifa rang listata .

super igra ja makedonija od damna ne sum ja visol na prva da drzi igra 10minuti ko da igraaa barsa hhaha ama 10minutii ama treba taka so progresija drugata 15minuti i takaa cel mec ubava igra padov odbranata epten veseli cvetovi so bi rekol eden strucnjak od moe maalo epten lesni akcii primaat sredinata rabotese celo vreme trcase podobro na bojan gorgievski da mu e rezerva denesniov so igrasee 14kata todorovski nego najgolemoto drvo vlade lazarevski so sum sreken so ne igraa tasevski top demiri top ibraimi klasa hasanai labavoo a JAHOVIC svaka mu cast ova trebase i ristic e visok ama ristc ne go zima sekoj vozdusen duel poso tamu gi duva kinezite 2kila so imaat golgeter rabotnik sozdade sansi iskoristi sansi tasevski top mada toj covek nekako nikat ne dal mnogu a pa ne bil ni slab epten uvek e nekoj prosek so si go izrabotue na utakmica golmanot pacovski treba da bide prv a za leva pozicija lazevski malce padna ama ke kaze cede moze na popov ke mu doe pamet i ke igra kao so gazese porano a toj od turnovo blazevski treba da ostane u a reprezentacija a iskreno ostoja ne e za u reprezentacija topkata ja drzi 2dena nema da go ceka nego nekoj od da razmisluee :)

Многу тапа сме во одбрана, ваљда со вракање на новески и глигоров ке се стабилизираме, ке биде интересна следна утакмица со полска каде што сите ке бидат од домашно првенство викнати, исто и полјаците ке играат со играчи од домашно првенство. Јахович како што и кажав од дамна е супер шпиц играч, треба да се проба и горан тодорчев на место на шуми да биде замена за глигоров и демири, па и попов да се врати во форма. Следни 2 кв. натпревари против Белгија тешко да освоиме бодови доста се јаки, мада од тоа што го глеав против хрватска како играат не ме импресионираа.

super igra ja makedonija od damna ne sum ja visol na prva da drzi igra 10minuti ko da igraaa barsa hhaha ama 10minutii ama treba taka so progresija drugata 15minuti i takaa cel mec ubava igra padov odbranata epten veseli cvetovi so bi rekol eden strucnjak od moe maalo epten lesni akcii primaat sredinata rabotese celo vreme trcase podobro na bojan gorgievski da mu e rezerva denesniov so igrasee 14kata todorovski nego najgolemoto drvo vlade lazarevski so sum sreken so ne igraa tasevski top demiri top ibraimi klasa hasanai labavoo a JAHOVIC svaka mu cast ova trebase i ristic e visok ama ristc ne go zima sekoj vozdusen duel poso tamu gi duva kinezite 2kila so imaat golgeter rabotnik sozdade sansi iskoristi sansi tasevski top mada toj covek nekako nikat ne dal mnogu a pa ne bil ni slab epten uvek e nekoj prosek so si go izrabotue na utakmica golmanot pacovski treba da bide prv a za leva pozicija lazevski malce padna ama ke kaze cede moze na popov ke mu doe pamet i ke igra kao so gazese porano a toj od turnovo blazevski treba da ostane u a reprezentacija a iskreno ostoja ne e za u reprezentacija topkata ja drzi 2dena nema da go ceka nego nekoj od da razmisluee :)
Најголемата сложена реченица што сум ја видел во животов :love:

naumdb јак е овој Дарче а? :icon_lol:

Дефинитивно Адис треба да биде нашиот нов шпиц :)
Кога го даде голот одма ми текна на тебе :D Одличен беше, сега уште да му го воигра Чеде со Пандев. Многу подобри игри прикажува откако замина од Бугарија.

Велешаниве треба да бидат официјална навивачка група на репрезентацијата. 90 минути не запреа!
Коректно навивање, гласно, весело, разиграно... И затоа, само они не смрзнаа на трибините :)
--- надополнето: 14 ноември 2012 во 21:04 ---
BTW, еве ги головите за тие што ги пропуштија :)

И секако, одбраната на Пачовски! :cuc:

Ама Лазовски тиња а?
Како што гледам двава гола се по негова вина...(n)

Кој беше тој што кажа 1:0 при постигнувањето на вториот гол?:pos:

Шо стана со Кантаровски, Пивковски, Златановски, Стамболджиев и Орхан Мустафи, ке играт ли за вас ?:icon_lol: Седа видех и Стиван Христовски од Manchester United ?

Ајдееее, овие од ФИФА ни го поништија натпреварот (незнам зашо)... Го тргнаа од нивната страна.... Незнам дали се работи за некоја грешка (јес да ретко прават вакви грешки) ама избришан е моментално...

Шо стана со Кантаровски, Пивковски, Златановски, Стамболджиев и Орхан Мустафи, ке играт ли за вас ?:icon_lol: Седа видех и Стиван Христовски од Manchester United ?
Bugar a ova demek nesto interesen probuvas da si?

Udrete mu po eden lajk ajde.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom