Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
edin-dzeko-01.jpg

Edin Dzeko? Bitch please we have :

Jahovic%20Wil%20game%20winner.jpg

ADIS JAHOVIC ! :)

Жална е состојбата на трибините, треба да се играат вакви натпревари по другите градови.
Во Прилеп треба да изиграме една пријателска и Илчо да го вратат да се измотивира пред патриотите отПрилеп. :D

Можеа да пуштат слободен влез, немаше ФФМ да се осиромашат.

Моите импресии од овој натпревар...
Пачовски.... Но Комент заедно со Јахович најдобрите... Одбрани пенал, одбрани уште две три топки од кој едната беше еден на еден слично како голот што го прими месечарот со Хрватска...Одбраната Грне најстабилен. Мислам дека е втор бек после Новески. За класа според мене подобар од Шиков. Шиков не беше толку лош. Во границата на неговите можности. Десно солидно изигра сега незнам кој игра таму мислам дека е Георгиевски, но не сум сигурен.Лево многу слабо од Лазевски. Изигра под своите можности доста загубени топки. Во средниот ред одличен Демири како и секогаш. Тасевски постигна гол но сеуште според мене многу чека за да додаде. Хасани треба малку да додава не само да дрибла во глобала солиден, освен пеналот што го направи. Ибраими цар. Играч кој во последните неколку натпревари е меѓу најдобрите, а и денес асистираше до Јахович и солидно ги проигрува напаѓачите. Мирко добар се бори, но според мене не доволно... Јахович треба ли коментар за него. Добивме шпиц класичен гол играч кој ни недостигаше само така нека продолжи. Гол, асистенција на деби. Нешто што не им успеало на многу поголеми играчи од него. Браво мајсторе продолжи така....

Ќе влага Богатинов? :eek:
Нели кога се изведува корнер двајца стојат на стативите до голманот? Кога брани Богатинов треба перманентно таму 90 минути да седат тие двајцата.

edin-dzeko-01.jpg

Edin Dzeko? Bitch please we have :

Jahovic%20Wil%20game%20winner.jpg

ADIS JAHOVIC ! :)
Значи јас се заебавав коа го пишав тоа за Џеко, не споредувајте наши играчи со странски пошо сите ја знаеме минатата споредба на нашиот Величе=балканскиот Џерард. :D

Ќе влага Богатинов? :eek:
Нели кога се изведува корнер двајца стојат на стативите до голманот? Кога брани Богатинов треба перманентно таму 90 минути да седат тие двајцата.
Абе џабе ние и тоа, ке ни треба некој да седи внатре во голот да ги вади топките надвор :D
--- надополнето: 14 ноември 2012 во 19:03 ---
Значи јас се заебавав коа го пишав тоа за Џеко, не споредувајте наши играчи со странски пошо сите ја знаеме минатата споредба на нашиот Величе=балканскиот Џерард. :D
Xaxaxa нема везе онака се зезав не ни знаев дека си го напишал го зезав Џони Вајсмилер баш на телефон за тоа па ми текна хахах

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom