Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Немам многу информации за противникот и затоа пред се сме фокусирани на нашата игра која ќе ја градиме без стардардниот Горан Попов кој поради трансфер во нов клуб е ослободен од обврските. Нема да навлегуваме во тактичките новитети и составот со кој ќе настапиме до стартот на утрешниот дуел, за нас е најважно максималното извршување на обврските и задачите кои ќе ги поставиме пред фудбалерите бидејќи ова е последна проверка пред стартот на квалификациите за следното СП во Бразил“, изјави Седлоски за сајтот на ФФМ.

хм, дали е за новиот клуб или Попов нејќе да се „поднесе“ со Седло заради шамарот !? :cautious:

Jaс како што знам, Попов ќе отсуствува заради медицински прегледи во Стоук.

да де, глеаш дека и у постот мој така вели Седлоски! :D

Да беше некој друг на клупата освен Седло, немаше да пишам но вака знаеме што се деси меѓу нив.

Малку конспираси теори. :D

да де, глеаш дека и у постот мој така вели Седлоски! :D

Да беше некој друг на клупата освен Седло, немаше да пишам но вака знаеме што се деси меѓу нив.

Малку конспираси теори. :D
Па Седло и пред тоа не беше во стручниот штаб на Тошак?
Не менува нешто многу тоа, секако е привремено решение и безгласна буква Седловски, се додека не се најде некој друг .
Не ми е верно дека заради тоа го нема Попов.

Па Седло и пред тоа не беше во стручниот штаб на Тошак?
Не менува нешто многу тоа, секако е привремено решение и безгласна буква Седловски, се додека не се најде некој друг .
Не ми е верно дека заради тоа го нема Попов.
Мислам дека Попов и не настапи под водство на Тошак (откако е Седлоски дел од стручниот штаб)... не сум сигурен само.

На сајтот на Стоук си пишуваше дека Попов ќе ги заврши обврските околу прегледите и ќе биде слободен за репрезентативни обврски. Е сеа ако бркаат работни дозволи, глупости, тоа е друго.

Ви се наоѓа некој стрим за нашава млада селекција со Португалија ?
Јас барав ама нигде не најдов...
Во 19 часот е утакмицата, може пред почетокот на мечот ќе се најде некој стрим, сеа за сеа нема.

br 2 I 3 kaj nas odbrana sto igraat uste od mali kikseri, sreka stole ke prerasne vo dobar golman imase odlicna odbrana. kaj nas vo odlicna sansa se najde Tairi no golmanot mu ja fati.

добро почнаа во второ нашиве силно...
--- надополнето: 14 август 2012 во 20:38 ---
Bravo za Dragan Gjorgiev :)) se isplatese opsadata nad golot na portugalija celo vtoro poluvreme.. ajde sea uste eden i pobeda...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom