Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Овде ја има утакмицата цела, италијанските коментатори поминаа низ низа емоции во текот на утакмицата.

Баба дај бе ова негде може ли да се најде не го изгледав од обврски :(

Gledam, tuka objavile nesto slicno

A i ovde, na FB

Ah, ete go fidanmk nad mene, so videoto :)

Ја гледав утакмицава на канадско-италијанска програма. Водителкава и водителов велат пред утакмицата со кого Италија би играла во финале, дали со Португалија или можеби Турција (а дека денес треба да се победи). Не ни спомнаа дека Македонија би можела финален бараж да играат. Па земаа интервјуа од поранешни играчи, од некои што ќе дошле во ТФЦ (Торонто) да играат или некои што играле таму, па едвај чекаат да почне. Занеме коментаторот после голот, а овие двајцава не се ни уклучија во емисијата после тоа. Немаше емисија - толку беше! :pos:

Falat blgari i grci :)
Немој не ги спомнувај, нека не се гнаси темава.

Оти си мислам дека сите од ФФМ се понашаат како до тука да било, онака лагано како да се задоволија со тоа што го испаднаа актуелниот Европски првак. Се надевам дека грешам.

Утакмицата со Португалија ќе биди потешка, реално подобар тим имаат од Италија, онака кога ги гледаш како поединци.
Феликс, Жота и Бруно летаат на терен, Роналдо бонус, се надевам само дека нема да им е денот инаку чудо ќе биде да се запрат овие.
Секоја чест за одиграното со Италија ама да бидиме реални, Италијаните анемични беа во напад, само два сериозни шута имаа на цел натпревар.

Се надевам дека победата ќе им биде само мотивација и ветер во грб, никако кревање во облаци. Се нервирам кога читам изјави од играчите, као "ќе ја тепаме и Португалија" алоо седи мадро, факинг Роналдо не дава ваква изјава пред натпревар.
Нејсе, нека се спремат и физички и психички, ги чека меч живота.
Кога можеше Германија и Италија, зошто да не и Португал :oeoeoe:

Abe neshto reprezentacija se stepale na trening. Info nekoj da ne ima ili spekulacii?

Да го издува куров овој дебилот наркомански што навивал за Италија и исто секој што живее во земјава а навивал против Македонија. Абе сосе јајца да го земат!!!
Го издудлавте, а? :pusigo:
Костич е јак на тастатура само, вака во живо да го начекам има да се испосере од страв, којзнае какво кускуле од 60 кила исушен целиот го замислувам од тоа тревата скапана што ја дува, класичен глупак.
И извинете вака, ама уште нешто да кажам и да ја искористам приликата да го поздравам Костич џанкито, вечерва наместо џоинт, да дојди да ни го издува по еднаш на 50 - 60 души од тука.
Костихихихихихихихич.

Душата има да ви ја извади !

:oeoeoe::tvg:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom