- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.883
- Поени од реакции
- 10.245
Адеми изгледа разочарано ко да се вратил од турнир по изубено финале во ВранештицаKoja ladnokrvnost (uz samodoverba) ja ima Ademi, svaka cast
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Адеми изгледа разочарано ко да се вратил од турнир по изубено финале во ВранештицаKoja ladnokrvnost (uz samodoverba) ja ima Ademi, svaka cast
Баба дај бе ова негде може ли да се најде не го изгледав од обврскиSo komentar na 100 jazici, ne zdosaduva sekako
Италијанскиот коментатор беше ладен туш кога примија италијанитеБаба дај бе ова негде може ли да се најде не го изгледав од обврски![]()
Баба дај бе ова негде може ли да се најде не го изгледав од обврски![]()
Немој не ги спомнувај, нека не се гнаси темава.Falat blgari i grci![]()
Повеќето живи не се. Само јадат лајна како Португалците ќе не потопат во коментари. За Африканците од југот сигурно е иста приказна.Falat blgari i grci![]()
Да го издува куров овој дебилот наркомански што навивал за Италија и исто секој што живее во земјава а навивал против Македонија. Абе сосе јајца да го земат!!!
Го издудлавте, а?![]()
Костич е јак на тастатура само, вака во живо да го начекам има да се испосере од страв, којзнае какво кускуле од 60 кила исушен целиот го замислувам од тоа тревата скапана што ја дува, класичен глупак.
И извинете вака, ама уште нешто да кажам и да ја искористам приликата да го поздравам Костич џанкито, вечерва наместо џоинт, да дојди да ни го издува по еднаш на 50 - 60 души од тука.
Костихихихихихихихич.