- Член од
- 18 декември 2019
- Мислења
- 600
- Поени од реакции
- 1.666
Ако овие стигнат до светско треба да се укине фудбалот во светот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ок Мурињо , у реду е . У секој случај со овакви шабански играчи и грејачи на клупа треба да бидеме среќни што извадивме ремиДруже, Македонија е ова, не Бразил.
Сосема ок изиграа ова полувреме.
Не знам што толку сте ги дигнале очекувањата ама претпоставувам е заради победата против Германија.
Заслуживме победа
Заслуживме ваков резултат
ок Мурињо , у реду е . У секој случај со овакви шабански играчи и грејачи на клупа треба да бидеме среќни што извадивме реми
Непишано правило, после онакви глупости и лесно испуштање 2 гола предност, и среќата ти го врти грбот.Ги изгазивме 75 мин. Очекуваме уште некој гол и ваков пад против вака слаб противник не може никој да очекува. Па и среќа да се немало на крајов...
Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
Еден од виновниците за киксов. Заедно со Елмас и Барди. Ѕвездиве како да не им се игра некако. На 0-2 место искусно да ја водат екипата до крај и до победа тие си пимплаат бескорисно, Ристовски ми изиграва Роналдо, демек види ме мене сега капитен на Македонија после Пандев. Па дрво едно дрвосано, за капитен треба пример да бидеш за другите а не да да паѓаш така на провокации, т.е. не беше ни некоја провокација, мислам исланѓанецот само му ја подаде високо топката и му падна на глава, не беше намерно, овај сељаков, научил нешто од Несторо изгледа, е сега ќе видиш јас ко ќе те мавнам со топкаКаков глупав потег на Стефан Ристовски. Па поморонски потег не можеше да направи, господе боже... Ќе го исполни правилото за жолти картони, ќе треба целосно да менуваме формација.