Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
А каква е, ако не е народна?

Не е изворна народна (создадена од народот), туку новокомпонирана народна песна.
епа новокомпонираните погрешно се викаат народни, но тоа е општо прифатен термин
народни се само изворните

епа новокомпонираните погрешно се викаат народни, но тоа е општо прифатен термин
народни се само изворните
Не би рекол, али темава не е за музика, да не одиме понатаму со оф топик во темава.

Чисто за илустрација. Ме мрзи да барам има повеќе не е само тоа. Така да ако сакаат и Шабан нека го слушаат. Се додека си одработуваат тренинг како што треба нема потреба да коментираме

Македонски пасош истекува за месец дена дали ќе прават проблем на бугарска или романска граница? Дали важи правилото за не постар од 3 месеци?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Македонски пасош истекува за месец дена дали ќе прават проблем на бугарска или романска граница? Дали важи правилото за не постар од 3 месеци?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Важи, да, ама јас поминував и со пасош кој ми истекуваше за 3 дена, за бугарска граница зборам.
Кај нив со "две чрвени" си бркаш работа без проблем.

Важи, да, ама јас поминував и со пасош кој ми истекуваше за 3 дена, за бугарска граница зборам.
Кај нив со "две чрвени" си бркаш работа без проблем.

taka ti se pogodilo, mozelo i u zatvor da zavrsis za potkup...

Transit bugarija treba li test?
Ne
Автоматски споено мислење:

Ако има заинтересиран за патување за со Украина нека пише или ако сака некој заедно со коли да тргнемо исто време па да се дружиме таму.
Ќе има ли некое место кај што ќе се собираат наши навивачи?
:D:rolleyes:

taka ti se pogodilo, mozelo i u zatvor da zavrsis za potkup...

Од затвор и пишувам.
Еве се дружиме со блгарските колеги които работат на граница, велат многу пари зимале од македонците така, па решиле да пријават поткуп, бидејќи сакаат да бидат со европски вредности.

Општо познато е дека Романија не е ништо поарна од Татарите и они двете се најзадолжени и најкорумпурани во ЕУ.
Тоа додека нас не не примат во ЕУ

Го зеде некој специјалниот билтен од Моцарт?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom