Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.553
- Поени од реакции
- 17.987
Uste ova jbg morav hahaha
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не не, точно мислам на 1/4. Групата ја поминуваме, а со малку среќа и ваков ден како денеска, ете не во топ 8. На ЕУРО 2016, Исланд беше втор во групата, па после во 1/8 ја тепа Англија. Just sayingПосле групна фаза 1/8 - финале, ваљда на тоа мислеше... У најдобри 8 реално е преголем залак, едино место Германија хахахаха
Мене ми пиша во месенџер.. али не сум слушнал ваква комбинација на придавки за навреда, судија ќелав педерКако да ја најдам на фејсбук, да му дадам еден лајк.![]()
Илина во позадина е ? Ќе го фати на раце со се телевизор ќе го шета околу собаБи сакал да слушнам изјава на Катанец сегаТо је то момци!!! Секоја чест. Секогаш против било кој јак противник да играме си резервирам 1% шанса дека може да изненадиме ама ни на крај памет не очекував ваква игра. И на крај победа човече?! Па не е можно ова.
Сега нека им ги дадат тие 20000 еур што им ги нудеа за поразот од Романија. Па за ова треба 50000 да добијат бе. И тие костумосаните во федерација што само си грабаат премии на туѓ грб
. На грбот на овие храбри момци кои конечно излегоа од летаргијата дека не можеме, не знаеме, толку бил талентот. Еве го талентот, конечно се собра на едно место. Со ваква игра, се е можно на ЕП, јас типувам и пласман во 1/4, зошто да не? Премногу ми е мило за Пандев, каква кариера изгради човече, а сега на крајот и вакви успеси со репрезентација
![]()
![]()
![]()
![]()
Igor Djambazov on Instagram: "Ајн : цвај...браво Македонијо!!!"
22K likes, 233 comments - igordzambazov on March 31, 2021: "Ајн : цвај...браво Македонијо!!!".www.instagram.com