Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој е, јас кажав за Георгиевски дека бил капитен па изгледа затоа измешал beneamata... А и Димитровски заслужува повик за сениорите, има надеж за ова детеБенеамата,
да не е Владимир Димитровски?
Мада мислам дека со Грција играше Урдинов?
Повредата на зглобот на Роман Пављученко го спречи да се отповика на повикот на селекторот Дик Адвокат за квалификациските натпревари за репрезентацијата на Русија за Евро 2012. против Ирска и Македонија.
Веста ја потврди селекторот на рускиот национален тим Дик Адвокат.
„Синоќа решивме дека Пављученко нема да патува со репрезентацијата во Даблин и Скопје. Тој има повреда и мора да остане надвор од тимот. Не сакаме да ризикуваме со здравјето на напаѓачот“, изјави Адвокат.
Според руските медиуми на местото на Пављученко ќе биде повикан напаѓачот на Зенит, Александар Бухаров. Адвокат ќе се обиде да се оправда за неуспехот со Словачка во вториот меч од квалификациите, па најави атак на бодовите и во Даблин и во Скопје.
Сум се помешал, дека го спомна капитенот, одма се поврзав на негоТој е, јас кажав за Георгиевски дека бил капитен па изгледа затоа измешал beneamata... А и Димитровски заслужува повик за сениорите, има надеж за ова дете![]()
Грешка си.ај една радосна вест![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/2011_UEFA_European_Under-19_Football_Championship_qualification
репрезентацијата под 19 години се пласира на европско![]()
Грешка си.
Ги поминавме првите квалификации, значи има уште натпревари за да се квалификуваме и вкупно 7 држави се квалификуваат на ЕП.
Имаат по 19 години, ако веќе имаат бела косаБраќава што играат у Рода се близнаци нели, колку години имаат ?![]()
Грешка си.
Ги поминавме првите квалификации, значи има уште натпревари за да се квалификуваме и вкупно 7 држави се квалификуваат на ЕП.
Имаат по 19 години, ако веќе имаат бела коса
По она што го читам и не се којзнае колку добри играчи.
Не се знае уште мислам.против кого играат сега?