Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Николов ќе има улога и како 4ти стопер во одбрана,ќе се спушта ....

Screenshot_3.png

Последно уредено од модератор:
Mislam deka Nikolov bas kje igra kaj shto e na slikata okolu centarot.Ocekuvam Alioski i posebno Ristovski da pomagaat, sve zavisi od rezultatot.

Последно уредено од модератор:
Не знам зошто пак овие муабети се вртат околу националностите..доколку играат добро кој сака нека е..ова е фудбал а со тоа што играат и фудбалери со различна националност можи да донеси само добро бидејќи и самите народи ќе се зближат и за репрезентацијата ќе навиваат и самите Албанци...и нека земат нека ја добијат Словенија да направат добар исчекор кон првите две места...ова шанса мора да се искористи и да играме конечно на едно големо натпреварување...уште послатко би било доколку ние играме а сите наши комшии да не се пласираат :D..сите сложно ќе си навиваат против Фиромската република додека не гледаат на телевизија :D..а овие Албанците кај нас ќе мора Швицарска да ја заменат со нас :D

Тимот за вечер: ДИМИТРИЕВСКИ, БЕЈТУЛАИ , МУСЛИУ, ВЕЛКОВСКИ , АЛИОСКИ , РИСТОВСКИ, ЕЛМАС , БАРДИ, ПАНДЕВ , НЕСТОРОВСКИ

3 5 2 e ova, kako na slikata od Vori pogore.
Ideme po 3 boda ke ti ebam i janezi i sve.

Жими се ќе почнеме да банираме со глупиве муабети верглани по 100 пати, па Вори зел и Миленко шизофренијата го лупнал, ај опрајте се.

И сеа не игра Хасани и мора друг брат да стават. Бејтулаи!:eek: Што е ова има некоја квота мора да има 4ца браќа у прва постава? Ликови што не треба да бидат у репрезентацијава се токму Хасани и Бејтулаи појачани со Кирче Ристевски.
Имав надеж за вечер ама коа го видов Бејтулаи грбавион нека идат у ку*ац.
Немој за Хасани не викај ништо лошо ти се молам да не ги налутиш неговите фанови на темава.Љубица против Албанија се виде колку играше уште тогаш требаше да му се удрат клоците ама рамковна држава...

Давајте линкови ајде!!!

Иначе на СК3 ќе го даваат мечот, а не на СК1 како првото коло

има на ТВ, Спорт Канал 3 ( Телекабел канали)

многу рискантно играме во средниот ред, само среќа не спаси неколку пати до сега... судијата не суди помали фаули и тоа го користат корулентните босански словенци...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom