Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ти кажам дека гледам македонска лига секоја недела ќе речиш уште поулав дека сум. :D

Готов си за лечење,да си одиш совреме на бајачка ќе свршиш работа :D

Види делумно си во право дека можеби се школувани на некое повисоко ниво ама соодносот со нас ја би дал 70-30% за нас.Реално имаме квалитет да освоиме повеќе од кој било јас искрено би паднал болен ако неосвоиме ова лигата.
jas mislam deka sansata da ja osvoime liga D e momentalno maksimum kaj 35% (ako bi trebal da kazam brojka). individualno gledano sme favoriti, no ke ima dva KO dueli so po samo eden natprevar, zaradi toa nema nikakva garancija. da bese samo edna grupa so 16 drzavi i da imase 15 natprevari i na kraj prviot vo grupata da odese na EP, e togas ke ni dadev sansa od mozda i povise 50%, no koga ima KO dueli nema prav favorit bidejki na eden natprevar se e mozno. vo eden duel mozeme da ispadneme protiv drzavi kako luksemburg, gruzija, kosovo, azerbaijan, malta itn. isto kako sto protiv nas na eden natprevar bi mozele da ispadnat i drzavi kako hrvatska, srbija, polska, italija itn.

Не го исправам јас целиот свет Мајка Тереза има влашко потекло и тоа е факт.
Овој погоре шо вика дека Питу Гули е шпон шо да кажеме за него.

ама Мајка Тереза е од мешан брак, Власи и Албанци. така да колку што е Влаинка толку е и Албанка.

ама Мајка Тереза е од мешан брак, Власи и Албанци. така да колку што е Влаинка толку е и Албанка.
Не е битно сега муабетов е за друга тема.Ме нервира тоа што луѓе кои сквернавење и ограбување на цркви им е како добро утро се горди на неа и ја спомнуваат како она била дел од нив.

Рандом видео од една наша репрезентација во фудбал.
Очобол игра, ама погледнете го потегот на албанскана дефанзивка на 3:08. What in the fucking fuck :D
Нек се укине ова нашиов женски фудбал .... Работат без тренинзи .....Немаат никакви вежби .....Се собираат дали клуб,дали селекција,само кога има натпревар ден пред да се одржи и да патуваат .... Немам зборови,очај и мизерија е . Има неколку Македонки кои играат професионален јак фудбал за многу добри клубови и ја откачуваат селекцијата поради несериозност .....

Рандом видео од една наша репрезентација во фудбал.
Очобол игра, ама погледнете го потегот на албанскана дефанзивка на 3:08. What in the fucking fuck :D

Ова по квалитет како фудбал во школски двор. Додуша може и некое ниво подоле од тоа. :D

Spisok-za-Lihtenshtajn-i-Ermenija.jpg

Овие само Зајков место Велковски. Се повредил вториот.
Добро е што се враќа Адеми, вчера конечно изиграл 90 минути после повредата на гостувањето против Андерлехт. Ајде нека земат 4 бода оттука и 99% сме во плејофот.

Ферхан Хасани :facepalm:
Боље Жута да го земел ко алтернатива на лев бек. Вишок е Ферхан нема место кој да игра, а нема ни простор за напредок па да го зима за да набие искуство до плејоф.

Инаку играше Алиоски прееска како лев бек малце кога останаа Лидс со 10 играчи, и не беше лош богами, може да го користиме него за лев бек кога веќе сме тенки на таа позиција...

Инаку играше Алиоски прееска како лев бек малце кога останаа Лидс со 10 играчи, и не беше лош богами, може да го користиме него за лев бек кога веќе сме тенки на таа позиција...

А оти кај го играме сега?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom