Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со оглед на тоа дека се играат утакмициве во склоп од 3 месеци...Еве шанса ФФМ да направи некоја атрактивна понуда и да понуди блок карта за првенствово. 300 денари за сите три утакмици.
Ако сакаат да има луѓе на стадион треба ова да го направат.. пошто глупо е малце повеќе од 100 денари за Гибралтар да биде карта...за другиве две ете може 150-200 да бидат..ама ете ако купиш блок поевтино треба да дојде.
Иначе срамота ќе биде по 5000 луѓе дали ќе има на стадион
Не ми текна на оваа логика, сега кога спомна, дури би рекол и дека е сосема возможно таму да играме (дел од) натпреваритеПоубаво Струмица да се играат
Скоро сигурно ќе се игра таму. Од претходно искуство дека имаше подобра атмосфера на мечевите одиграни против Албанија и Лихтенштајн, мислам дека ФФМ ќе одлучи таму да се играат.Не ми текна на оваа логика, сега кога спомна, дури би рекол и дека е сосема возможно таму да играме (дел од) натпреварите
Да им вратиме за оваЕптен ме радува Гибралтар што ќе ни е противник![]()
Тогаш се гледаат меѓусебните дуели. Значи ќе мора со поголема гол разлика да ги тепаме дома ако изгубиме на гости.Значи ние теоретски можеме со Ерменија исто бодови да имаме? Што тогаш
Да, се игра на една локација и домаќин е тој што имал подобар успех во групата. Со оглед на тоа што со Лихтенштајн и Гибралтар ние имаме сигурни 12 бода плус тие од Ерменија значи најверојатно би биле домаќини во полуфиналето. Сепак ќе биде густо со Ерменците, таму 2:0 да изгубиме и може се во вода да падне, дуелите со нив ќе бидат ко финале.После не знам како оди принципот на F4, веројатно ќе се игра на една локација. Во тој случај ќе биде одлично доколку се избориме истиот да си игра во Скопје, тоа ќе биде практично виза за на европското.