Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ееее сега Жута ќе ја реши.....[DOUBLEPOST=1478984797][/DOUBLEPOST]И пак од кај Жута, и пак од кај Жута, и пак од кај Жута............................

Оффф тамам отидов во вц се враќам го гледам овај идиотов со косава и реков сега ќе кркаме уште 2-3 гола и одма гол и тоа на негова страна ..

Ај овој Жута што е антиталент никој не може да му замери. Толку му е знаење и тоа не може да се смени. ...ама не ми е јасно кој му го испушил курот на селекторов за да му праќа повици за репрезентација. Сакав сега да проколнам нешто у стил да скрши нога и сл. ама жал ми падна. Животот и онака сурово си поиграл со греотинкава па уште моја клетва фали.

Не ми е јасно зошто уште игра Пандев.. се гледа дека нема душа повеќе стави ги таму Маркоски или Бабунски внеси свежина ти ебам мрфуљот глупав !

Мртовциииииии!!!! Па уште кога ќе му ја видам мртвата фаца на Ангеловски автоматски ме тера да повратам се што сум изел и испил две недели наназад!!!

Не се ништо посебни шпанциве, се надевам ќе ги мачиме у Скопјево, заслужија да се мачат со нас..

Ај барем децава да не ги викаат во репрезентација додека не заврши Европското во Полска. Греота е да земаат "искуство" од Мојсов, Шиков, Жута и компанија...

Туку чудно ми е што овој Адуриз уште е жив, мамицата негова праисториска дртава!

Мрме ајт у пм... ебем ти веѓа исчупана... исто и Ристовски ајт у пм, ај шо неаме лев бек, денес ортаков ни докажа дека неаме ни десен бек... единствено жал ми е шо не успеа Барди да го слика Де Хеа, ама па и овој чудовиште е да му ебем матер

Веќе втор пат прашувам исто прашање, ама изгледа никој нема одговор - каде може да се нарачаат дресови ко оние на репрезентацијата? ПОТОЈАТ ЛИ?

Денеска Мрме ја имаше утнато скроз поставеноста и тактиката. Каде против Шпанија со Спировски и Хасани кои се дрва во дефанзива? Кај му е сеа Петровиќ кога највише требаше, или бар Николов да играше место еден од овие двајца, па и Велковски во среден ред ќе беше подобро и таму ќе дојдеа до израз неговите долги топки.

Цел свет иде така против Шпанија, да ги чека на контри, ние ќе им играме со двајца офанзивни средњаци. :D

И замената ја доутупи до крај. Боље Кирче да се префрлеше лево и да игравме со 4 у одбрана, а да влезе Николов него факинг Жута.

Овој Спировски е мислам дека и понеквалитетен од Жута, убедливо најпреценет играч во составов.

Мора бекојте да се менуваат, полоши од тие на Интер ни се, @Џони Вајсмилер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom