Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Цело здравје и сите години живот што ми ги одзедоја старине црепови ми ги вратија младиве. Остана и нешто вишок.

Алал да им е, заслужија пласман после се ова, после сите одлично изиграни утакмици. Заслуживме и да не посака среќата, да киксне Исланд.

Историски успех!

:oeoeoe:

МАКЕДОНИЈА НА ЕВРОПСКО!!! КОЛКУ ГОРДО ТОА ЗВУЧИ
Свака част дечки,свака част Боби:oeoeoe:

Секоја чест за Сер Боби и за неговите помошници,секоја чест за дечкиве покажаа дека и тука се игра фудбал и дека сепак има надеж..сега идеме на европско да уживаме заслуживме :D

пс:Некој да каже како на европско со тимов,имаме доста играчи со по 21+ год како иде таа работа да објасни некој ..

Дајте го делот кај шо Милевски му викат на Ников нешто во смисла: Ај остај сега не можам да зборам попосле ќе видиме :pos:

Секоја чест за Сер Боби и за неговите помошници,секоја чест за дечкиве покажаа дека и тука се игра фудбал и дека сепак има надеж..сега идеме на европско да уживаме заслуживме :D

пс:Некој да каже како на европско со тимов,имаме доста играчи со по 21+ год како иде таа работа да објасни некој ..

01.01.1994 е границата, со оглед на тоа што играчите кои почнале да ги играат квалификациите, имале по 21 година.
Кога не би било вакво правилото, сите репрезентации кои се пласираа(ле) на ЕП, би имале калакурница состави. :D

01.01.1994 е границата, со оглед на тоа што играчите кои почнале да ги играат квалификациите, имале по 21 година.
Кога не би било вакво правилото, сите репрезентации кои се пласираа(ле) на ЕП, би имале калакурница состави. :D
Сите што играа квалификации ќе имаат право на настап на Европско?

Па поубоо чувство на стадион сум немал од Македонија - Хрватска, сениори. Ова беше награда за све што напраеја децава, греота ќе беше оваја генерација да не иде на Европско. БРАВО ДЕЦА! НАКЛОН ДО ЗЕМЈА!

И да, огромно фала и за Украина. Без нив све ќе беше џабе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom