Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе, сума-сумарум за утакмицава. Две килави репрезентацие, крш утакмица. Албанија е за нијанса подобра. Барем има визија, има тренер, знае што треба да игра. Ние вчера излеговме ко банда без команда, поима немаа ни самите што треба да се игра и кој на која позиција да игра. Каша-попара.
Можда Албанија не заслужи да победи, ама ние па ич!

Мртваци гадни ова парче земја им дало дом и живеалиште он ќе се пали албанец глуп.
Ама ако така ни треба ,коа си ќутиме дипете не.
За фудбалерите немам замерки изиграа добро.
А мрме нека се убие одма,дефектус глуп.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Djabe se raduvat Nitu Albanija nitu Makedonija nema da napravat nesto vo ova grupa na smrta. Od site odigrani natprevari nasiot beše najslab i cist ocobol. PORAZOT e 100% KRIVICA na Mrme koj postavi katastrofalna formacija.

Знаев дека на крајот вака ќе се заврши. Штом се прекина и ќе се доигра не е исклучено и да си се имаат договорено меѓу нив. Правиме муабет за федерација која е слепа на инциденти предизвикани од браќава, а за најмал инцидент од страна на македонска група или клуб одма казни.
Албанија тапа, бетер од нас, ама бар голман салам имаат. Нашите кај дрва, па и уплашени. Сума сумарум ќориот со слепиот играа.

Ебате идиотите. Што ставаат Албанци да играат против АЛбанија не ми е јасно. Па и захов. КОј кур е захов ебате шиптарот ебате. Па и овие индијанциве уште се курчат. Па да им идете во фан клуб шкендија да им честите и да викате дека добро прават за македонскиот фудбал. Утепајте се.

Иначе, сума-сумарум за утакмицава. Две килави репрезентацие, крш утакмица. Албанија е за нијанса подобра. Барем има визија, има тренер, знае што треба да игра. Ние вчера излеговме ко банда без команда, поима немаа ни самите што треба да се игра и кој на која позиција да игра. Каша-попара.
Можда Албанија не заслужи да победи, ама ние па ич!

Која визија брат, катастрофа е и Албанија, Италија и Шпанија ќе завршат со 10+ поени разлика спрема третиот. :D

Еве денеска пак добив потврда зашто одамна имам дигнато раце од репрезентација.
Ама ај реков барем противников ќе ги мотивира, ќе покажат барем малку желба, ама курац. Излеговме на терен како пичкици, плус ако се додаде дека имавме и двајца играчи помалу (Хасани и Жута). Сами себе се победивме, никој не ни е крив.

Албанија ништо подобра од нас. Разликата ја прави тоа што они играат напалени со огромна желба и тоа ги гура, а по играчки квалитет ништо посебно.

И јас да сум Македонец од Шиптарија, ќе навивам за Македонија. Ама нема да пцујам против земјата во која живеам. Иначе покрај слабиот судија, кој требаше да досуди пенал и црвен на Џака, крив е селекторот. Покрај Тричко и Нестороски на клупа, тој ја срава најслабата опција, Бесарт факинг Ибраимовски. Дај бе човек, тој ниту е калибар за репрезентација, не е добар ни за 16-ти избор. Единствен исправен потег е Алиоски, секоја чест како изигра детето.

Sent from my P6-U06 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom