П
Паган-др
Гостин
Ке има ли некој шо ке продаа карти пред стадион?![]()
Ќе има, по 2000 карта.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке има ли некој шо ке продаа карти пред стадион?![]()
2000 чуми ке ги удрат, така да им кажеш.Ќе има, по 2000 карта.![]()
Глупости направија најпрво со меѓувањево на картите гужви секакви башка дупла работа.После ова со Боки навистина ќе биде катастрофа на кој со што ќе му дојде при рака ќе фрла по него.Ова со личниве карти што ги бараа ФФМ највероватно ќе бидат тужени кажаа и на вестите.
2000 чуми ке ги удрат, така да им кажеш.![]()
Не сум у тек скроз со настаниве, а што е со Боки ?
Не сум у тек скроз со настаниве, а што е со Боки ?
Хмм не би рекол дека е баш така, гостувале и други репрезентации од истиот калибар па не било така (Англија, Холандија...)Па не е до нас тоа и до полицијата.
Шпанија си има правила кои ги поставила. Си кажале јасно дека сакаат изолација, посебно од навивачи (што донегде ги сваќам, ако направат јавен тренинг ќе отидеме 500 000 да ги видиме, ние гледаме фудбалски ѕвезди на неколку години, ова ни е шанса).
Така да не се нашиве криви, едноставно ги почитуваат барањата на шпанците. Сосема нормално. Самите тие бараат да бидат чувани од стотици полицајци.
А на источна кој ќе биде сместен? Шпанците?![]()
Ne nema da ima spanci kolku sto znam jasА на источна кој ќе биде сместен? Шпанците?![]()
А на источна кој ќе биде сместен? Шпанците?![]()
Значи среќа што не ми текна да отидамСе враќам сеа од аеродром и Палас, и можам само да кажам дека сме изрод од држава.
Ги криеа шпанците ко да се некои најопасни терористи, преку ВИП влезови, со полиции чуда господ да чува и да брани.
Пред палас немаше многу народ 20 души имаше ама и таму џандари колку сакаш неможеше да се види никој од шпанците.
Значи среќа што не ми текна да отидам
Знам еден од главните на аеродром и ми рече на враќање да идам ке ме пикнел во ВИП влезот ама чуствувам и тогаш некој полицаец ке ме истера...или ке ги гледам преку прозор некој
Ама се ќе е подобро од уџум местото на јужна што го имам...ке гледам рефлектори:uvo:
Леееееееееееееј сакам први ред:cry:и тоа во близина на комитиСигурно не е полошо од мене, први блок, први ред второ седиште![]()