Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Глупости направија најпрво со меѓувањево на картите гужви секакви башка дупла работа.После ова со Боки навистина ќе биде катастрофа на кој со што ќе му дојде при рака ќе фрла по него.Ова со личниве карти што ги бараа ФФМ највероватно ќе бидат тужени кажаа и на вестите.

Не сум у тек скроз со настаниве, а што е со Боки ?

Па не е до нас тоа и до полицијата.
Шпанија си има правила кои ги поставила. Си кажале јасно дека сакаат изолација, посебно од навивачи (што донегде ги сваќам, ако направат јавен тренинг ќе отидеме 500 000 да ги видиме, ние гледаме фудбалски ѕвезди на неколку години, ова ни е шанса).
Така да не се нашиве криви, едноставно ги почитуваат барањата на шпанците. Сосема нормално. Самите тие бараат да бидат чувани од стотици полицајци.
Хмм не би рекол дека е баш така, гостувале и други репрезентации од истиот калибар па не било така (Англија, Холандија...)
Ова беше претеризам, сигурно не е барање на шпанците да не им се појават лицата во ниеден момент. Фудбалери се тие и многу добро им е познато како треба да се има однесување спрема фановите, ако не се лажам низ цел нормален свет има автограми, сликање со нив и слично.

Ке сме дошле 500 000 да ги гледаме на тренинг и што? Ке им смета тоа? Ке им ја откриеме тактиката? Трема имаат? Имаат нешто да кријат?
Треба само да бидат горди што можат да соберат 500 000 луге што ке дојдат за нив, а не да бегаат од тоа.

Сепак, не се холивудски диви и џетсетери туку се спортисти,а тие треба да знаат како стигнале до таму кај што се...

А на источна кој ќе биде сместен? Шпанците? :icon_lol:

Мислим дека картите за на Исток им беа поделени на работниците кои ја градеа Северната трибина.

Само да испцујам се по список на далаверџиите ради кои ова ќе е прв и веројатно последен пат да се наполни стадионот до последно место. Крв да серете. Лопужини.

Фала.

А на источна кој ќе биде сместен? Шпанците? :icon_lol:
Ne nema da ima spanci kolku sto znam jas:)
Ke ima nekolku navivacki grupi, ckembari, majmuni, lozari ali neznam ni dali i ova e tocno:toe:
I da prasam kolku e tocna vesta za boki posto ja na site sto im kazav nikoj pojma nemase

Се враќам сеа од аеродром и Палас, и можам само да кажам дека сме изрод од држава.

Ги криеа шпанците ко да се некои најопасни терористи, преку ВИП влезови, со полиции чуда господ да чува и да брани.

Пред палас немаше многу народ 20 души имаше ама и таму џандари колку сакаш неможеше да се види никој од шпанците.
Значи среќа што не ми текна да отидам:)

Знам еден од главните на аеродром и ми рече на враќање да идам ке ме пикнел во ВИП влезот ама чуствувам и тогаш некој полицаец ке ме истера...или ке ги гледам преку прозор некој:icon_lol:
Ама се ќе е подобро од уџум местото на јужна што го имам...ке гледам рефлектори:uvo:

Значи среќа што не ми текна да отидам:)

Знам еден од главните на аеродром и ми рече на враќање да идам ке ме пикнел во ВИП влезот ама чуствувам и тогаш некој полицаец ке ме истера...или ке ги гледам преку прозор некој:icon_lol:
Ама се ќе е подобро од уџум местото на јужна што го имам...ке гледам рефлектори:uvo:

Сигурно не е полошо од мене, јужна први блок, први ред второ седиште :icon_lol:

Сигурно не е полошо од мене, први блок, први ред второ седиште :icon_lol:
Леееееееееееееј сакам први ред:cry:и тоа во близина на комити:)

Јас 20 ред 6 блок..значи до источна до оградата последните столчиња во редот:tapp:

само голманите ке се пред мене...а голот на другата страна со двоглед ке треба да го гледам:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom