Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тука во велес ми ја праат од вторник ке ималоо
[/quote]navivacka;2774694]На ниеден срамота :kesa:ама сега ке одам Македонија-Шпанија:baeh:[quote=Super Frank CFC напиша:И јас идам на Македонија-Шпанија.Штета што нема некој играч од манчестер јунатед или челзи![]()
Не те разбирам што сакаш да кажешОва го издвоив од темата: „Дали сте присуствувале на некој натпревар во живо?“
Многу сум загрижен поради тоа што ќе отидат многу луѓе кои никогаш во животот не биле на утакмица и што ќе идат со цел да ја гледаат Шпанија, а не да навиваат за Македонија. Се плашам дека нема да има навивање на тој стадион за тој натпревар, а нема да ме чуди ако некој наш ќе почне да навива за Шпанија.:nesum:
Не те разбирам што сакаш да кажеш
А јас за Македонија ке навивам или за Шпанија???Оф мори мајко.....Е аман бе!
Сака да каже дека за оваја утакмица одат пред се да ги видат Шпанците а не да навијаа за победа на нашите.
Побитен им е Торес од Пандев, Касиљас од Николовски, Пујол од Седлоски итн...
А јас за Македонија ке навивам или за Шпанија???Оф мори мајко.....:nesvest:
??Денеска работи?Вчера донесоа во Велес во сојузот земав ја.
И купи карта???Бев сабајле до градски и сите карти се распродадени за север и југ, само за запад и исток имаше и тоа уште многу малце.
:uvo: Епа јас не сум од тие,затоа не ме мешај другпат,само реков штета што нема некој играч од челси или ман утд во шпанската репрезентација,а не дека ке навивам јас за шпанската репрезентација,резимирај малцеЕпа не знам ти за кого ќе навиваш ама ете има некој кои поише ја преферира шпанската репрезентација од нашата.
каде се наоѓа сојузот???Вчера донесоа во Велес во сојузот земав ја.