Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
ЕЈ А ДА МУ ИЗВАДИМЕ ЕДЕН ТРАНСПАРЕНТ СО ЕТА БАСКИЈА ИМА ДА С ЕПОСЕРАТ ОВИЕ ШАЊОЛКИТЕ А ИЛИ НЕ ДА НЕ ЈА ПРКИНАТ ШО ВИКАТЕ ЌЕ БИДИ ИНТЕРЕСНО А
МАКЕДОНИЈА :olee:МАКЕДОНИЈА :salut:

Викаме дека е забрането да се истакнуваат политички транспаренти, ќе те извадат со полиција, ќе јадеш ќотек, нема да ја видиш утакмицата, ќе си го усрамиш својот народ, а на Шпанците ќе им се стресат гаќите.

Викаме дека е забрането да се истакнуваат политички транспаренти, ќе те извадат со полиција, ќе јадеш ќотек, нема да ја видиш утакмицата, ќе си го усрамиш својот народ, а на Шпанците ќе им се стресат гаќите.
ДОБРО БЕ САМО ПРЕДЛОГ БЕШЕ ШО СЕ ПАЛИШ ОДМА ДА НЕ СИ ШПАНЕЦ ТИ :pos2::pos2::pos2:

во скопје да не знаете дали уште има карти за продавање

Има, пуно е. За 50 почнаа да ги даваат. 10 пати праша, аман веќе...
Јас на едно место најдов за по 30 денари :raz: Се мислам дали да земам, да не се фалсификат :raz:

Еве повеке слики од свеченото отварање на северната трибина.

Се убаво,само да не почнат некои недораснати да почнат да кршат столчиња и на таа трибина на првенствените натпревари т.е да се створи иста слика како на некои делови на јужна.

sev6.jpg

Најдобра слика до сеа :smir:

Леле одвај чекам да дојде 12 ти ке биде фешта морам да идам 2 саати пред натпреар да фатам место на север ке биде фул,уште да дадеме поведеме 1-0 коа ке рипне цел стадион ке биде јако. МАКЕДОНИЈАААААААААААААА КЕ ГРМИ

да не знаете каде се продаваат карти во велес ако знае некој нека каже

колку за споредба :) :) како тоа било некада давнооо во бивша Југославија на утакмица на Вардар

2995_76910276379_12245646379_1620675_6972208_n.jpg

интересна фотка која година е ова од прлика ?

:shok:
Што е ова бре, по скали ли испоседнале луѓето? :)
Тука мислам дека имало околу 30.000 луѓе, колку што е сега капацитетот.

Фала за сликата, ја имам видено, ама во помал формат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom