Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
^

Па добро што му кажал и добро е што се воздржа судијата во прво полувреме да не му даде црвен, стварно претера.
Јас се плашев дека ќе му даде црвен... како беше тргнат, не беше далеку од тоа. Како намерно да сакаше да добие црвен :raz: :nerv:

Јас се плашев дека ќе му даде црвен... како беше тргнат, не беше далеку од тоа. Како намерно да сакаше да добие црвен :raz: :nerv:

Не му даде црвен затоа што е пријателски меч...инаку да беше меч за Квалифкации сигурно го јадеше црвениот...:smir:

Инаку видеово наежува...Како згрми Филип 2

Незнам каде да прашам па еве тука.
Зошто запад е поделен на 2 дела и 1 дел е секогаш празен??

Дури сега најдов време да пишам... Што мајка бараше таа тетката кај шпанциве? :)

Дури сега најдов време да пишам... Што мајка бараше таа тетката кај шпанциве? :)

Па што ако имаа жена на клупата???
Има жени кои одлично менаџираат, сигурно има жени кои се тренери (иако сеуште не е направен тој чекор да голем клуб има жена за тренер, ама ќе биде бе :)), има и жени судии и делегати.
Има женски фудбал, одлични фудбалерки кои им парираат на мажите (нормално фудбалот е машки спорт никој не одрекува, ама некои фудбалерки можат да ве изиграт јако да се засрамите што не знаете фудбал да играте :)), имаме и ние и лига и женска репрезентација.

И што е тука чудното?
Мене ми е сосема нормално се повеќе жените да се интересираат и да се дел од фудбалот.
Порано на мажите им сметале муабетите на жените ех доста гледаш фудбал, пак ли ќе играш со другарите итн. А сега па ви смета што жените сакаат се повеќе фудбал и во се поголем број ги има на натпреварите како навивачи.

Така да супер што шпањолката си го нашла своето место во шпанскиот табор, се надевам ќе има таква и на македонската клупа :)

Не му даде црвен затоа што е пријателски меч...инаку да беше меч за Квалифкации сигурно го јадеше црвениот...:smir:

Инаку видеово наежува...Како згрми Филип 2

Не да се наеживввв лелеее ... штета што не бев таму :(

sakam uste ednash da slushnam himnata na mechot
ako mora nekoi da mi prati snimka ke mu bidam blagodaren

Уф, не можам да слушам како ги кочи навивачите оваа :nerv:, се каам што стиснав плеј на клипов. Не знам која е оваа нова мода певачици да пеат химни кога многу поубаво е навивачите да пеат самите.

Само уште тој што снимал да не пеел и ќе се слушнеше поубаво како мизерно ја испеа химната оваа певаљкава. :kesa:

Ко приспивна песна у курац!!! Како со клешти зборовине од уста да и ги ваѓаа...
Место да пуштат на ЦД и да ечи цел стадион, ми завива ко кобила оваја овде!!

Стварно... ни го расипа пеењето на химната... ај у ку*ац, нека не ни пуштаат пејачи повторно, доволно ќе ни биде само мелодија :)

Малку каснам ама стварно играта беше на одлично ниво,е сега не стиснаа во второ и покажаа зашто се шампиони Шпанците,мило ми е што Пандев им ја затвоти устата на сите што беа против него и дека тој не играл за репрезентација...сега се молам што побрзо да дојде дуелот со Шкотска за повторно да не израдуваат...браво дечки :olee:

До сеа си беше топ, снимката од Тоше со Англија кога ја пееше химната и цел стадион ечеше.

Сеа за прв пат во животов морници не ми лазеа за време на интонирање на химната. Уааа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom