Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Пред тоа да ама пред тоа вакви заебанции немаше. Сега наводно шпанцине ќе сме ги колеле. Плус на северна ќе бидат од сите партии луѓе и амбасадори можеби затоа е работата па ми треба официјална инофрмација ако има некој.
Да бе да бе... идам во Александар Палас и ме третираат како некој багабонт... се` правиме да се сликаме со двајца тројца фудбалери, со дресови со шалови со све и свашта и те праи будала таму . Ма да им испоебам све по ред!

И јас затоа барам сигурен извор за таа работа, оти ако го однесам и да не ме пуштат тек тогаш незнам шо ќе прам!

Не бе таман работа да не смее ништо да се носи. Е сега не сум најсигурен извор али.... нема резон таква работа да направат. Секој има потреба од телефон со себе, е сега тој што мисли да ги фрла, може и патика да фрли . Или може исто и гаќите да ги соблече да ги намокри и пууу.... знаеш како ќе летаат. :toe:

јас ке ја играм сингл 1....... колку е коефициент?

каков седум плус, ако падне дожд ке најдеш голови:toe:

Ќе дигаш офсајд знаменце, на крај си. Ја сум блок 6, на другиот крај :)

Сигурно на оваа сиромаштија нема да очекуваат да го фрлиш мобилниот по некој :)
хах а ја и ти демек нема да дигаме офсајд знаменце од блок 6, туку се надевам на другарми кој со има карти за блок 4 седишта 2,3,4 па кецот да биде слободен да немора сам да седам у блок 6 се заебав ептен со картава сам отидов да ја сменам:tapp:

Продава карта некој?:kesa: не озбилно ми треба....

Касилјас: Пандев е голем напаѓач
http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=098ADC1B1C66634BAA49A52D362659E4

ете,си знае дечкото:pos:

само прашањето е дали Пандев конечно ќе заигра како што треба и за МАКЕДОНСКАТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА??:toe:

штета шо нема изиграно до сега.... втор најдобар стрелец после Христов:smir:

Ц ц ц...значи се заебав со местово за седење...ништо нема да видам...да знам да си носам двоглед...хе хе

И јас сум блок 1 ама тоа е тоа. Да не беа нумерирани и да не се направеше хаос со картиве и сите местенки кои произлегоа на виделина, ќе отидев во 6 ама барем ќе гледав од 3ти блок. Како и да е не се жалам.

во Спортлајф спуштен е коефициентот за еден во два и изнесува 20 :) :) значи кладилнициве се заштитуваат :) :)

За утре нема лошо место :)
има место на стадион и место пред телевизор

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom