Аха :helou:Значи пренос на МТВ?
Резултатот се знае уште пред 6 месеци.Ајде нека им е со среќа на нашите, не очекувам ништо освен пораз но ајде надежта последна умира, да се надеваме дека ќе стигнеме бар до едно нерешено а зошто да не и до победа.
Јас не сум во можност да отидам да ги гледам во живо и за тоа ми е многу жал па ќе морам да ги гледам од телевизорот.
Не биди оптимист, не зборувај пред време никогашРезултатот се знае уште пред 6 месеци.
Ваљда мислеше песимист.. :haha::lol:Не биди оптимист, не зборувај пред време никогаш![]()
И јас сум оптимист али тешко ќе биде барем гол да дадеме ќе биде доброНе биди оптимист, не зборувај пред време никогаш![]()
Јас планирам да фоткам со дигиталецДали некој знае во врска со обезбедувањето утре пошто само што се вратив дома и комшии што слушав збореа дека за на стадион ништо не смеело да се носи дури ни мобилен. Дали некој нешто вакво слушал на ТВ?
Ќе дигаш офсајд знаменце, на крај си. Ја сум блок 6, на другиот крајПрашање до оние кои што се добро запознаени со блоковите на јужната трибина...имам карта за јужна на блок 1 ред 19 седиште 35...ме интересира дали блок 1 е негде на средина од трибината или на краевите? дали бројките на блоковите одат од средината кон краевите или обратно?
Сигурно на оваа сиромаштија нема да очекуваат да го фрлиш мобилниот по некојДали некој знае во врска со обезбедувањето утре пошто само што се вратив дома и комшии што слушав збореа дека за на стадион ништо не смеело да се носи дури ни мобилен. Дали некој нешто вакво слушал на ТВ?
Блок 1 на јужна е тој што е најблиску до западната трибина. Седиштата се нумерирани од лево кон десно така што чим имаш седиште број 35 ти ќе бидеш залепен до западната трибина.Прашање до оние кои што се добро запознаени со блоковите на јужната трибина...имам карта за јужна на блок 1 ред 19 седиште 35...ме интересира дали блок 1 е негде на средина од трибината или на краевите? дали бројките на блоковите одат од средината кон краевите или обратно?
Пред тоа да ама пред тоа вакви заебанции немаше. Сега наводно шпанцине ќе сме ги колеле. Плус на северна ќе бидат од сите партии луѓе и амбасадори можеби затоа е работата па ми треба официјална инофрмација ако има некој.Мислам утре апарат да носам . Да не праи проблем обезбедувањето? Има некој таков шо знае? јас мислам не би требало да има проблем... сум носел и пред тоа =)
Ц ц ц...значи се заебав со местово за седење...ништо нема да видам...да знам да си носам двоглед...хе хеБлок 1 на јужна е тој што е најблиску до западната трибина. Седиштата се нумерирани од лево кон десно така што чим имаш седиште број 35 ти ќе бидеш залепен до западната трибина.