Македонија VS Шпанија

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.579
Поени од реакции
6.719
Значи пренос на МТВ?

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Ајде нека им е со среќа на нашите, не очекувам ништо освен пораз но ајде надежта последна умира, да се надеваме дека ќе стигнеме бар до едно нерешено а зошто да не и до победа.:)
Јас не сум во можност да отидам да ги гледам во живо и за тоа ми е многу жал па ќе морам да ги гледам од телевизорот.

C

cige

Гостин
Ајде нека им е со среќа на нашите, не очекувам ништо освен пораз но ајде надежта последна умира, да се надеваме дека ќе стигнеме бар до едно нерешено а зошто да не и до победа.:)
Јас не сум во можност да отидам да ги гледам во живо и за тоа ми е многу жал па ќе морам да ги гледам од телевизорот.
Резултатот се знае уште пред 6 месеци.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Дали некој знае во врска со обезбедувањето утре пошто само што се вратив дома и комшии што слушав збореа дека за на стадион ништо не смеело да се носи дури ни мобилен. Дали некој нешто вакво слушал на ТВ?

C

cige

Гостин
Дали некој знае во врска со обезбедувањето утре пошто само што се вратив дома и комшии што слушав збореа дека за на стадион ништо не смеело да се носи дури ни мобилен. Дали некој нешто вакво слушал на ТВ?
Јас планирам да фоткам со дигиталец:toe:

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.758
Поени од реакции
1.042
Прашање до оние кои што се добро запознаени со блоковите на јужната трибина...имам карта за јужна на блок 1 ред 19 седиште 35...ме интересира дали блок 1 е негде на средина од трибината или на краевите? дали бројките на блоковите одат од средината кон краевите или обратно?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Прашање до оние кои што се добро запознаени со блоковите на јужната трибина...имам карта за јужна на блок 1 ред 19 седиште 35...ме интересира дали блок 1 е негде на средина од трибината или на краевите? дали бројките на блоковите одат од средината кон краевите или обратно?
Ќе дигаш офсајд знаменце, на крај си. Ја сум блок 6, на другиот крај :)

Сигурно на оваа сиромаштија нема да очекуваат да го фрлиш мобилниот по некој :)

nikola11

МАКЕДОНИЈА!
Член од
4 август 2009
Мислења
12
Поени од реакции
1
Блок 1 на јужна е тој што е најблиску до западната трибина. Седиштата се нумерирани од лево кон десно така што чим имаш седиште број 35 ти ќе бидеш залепен до западната трибина.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Мислам утре апарат да носам . Да не праи проблем обезбедувањето? Има некој таков шо знае? јас мислам не би требало да има проблем... сум носел и пред тоа =)

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Мислам утре апарат да носам . Да не праи проблем обезбедувањето? Има некој таков шо знае? јас мислам не би требало да има проблем... сум носел и пред тоа =)
Пред тоа да ама пред тоа вакви заебанции немаше. Сега наводно шпанцине ќе сме ги колеле. Плус на северна ќе бидат од сите партии луѓе и амбасадори можеби затоа е работата па ми треба официјална инофрмација ако има некој.

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.758
Поени од реакции
1.042
Блок 1 на јужна е тој што е најблиску до западната трибина. Седиштата се нумерирани од лево кон десно така што чим имаш седиште број 35 ти ќе бидеш залепен до западната трибина.
Ц ц ц...значи се заебав со местово за седење...ништо нема да видам...да знам да си носам двоглед...хе хе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom