Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јасно ни е,постов ти е секој што е од Вардар не чини,од Металург сите супер играат,бравосБез Мојсо ова е максимумот,џабе беа пумпања ачивмент анлоктза прибак.......ме разочара мислев колку толку ќе допринесе ама шипки.
Ако ништо друго барем Пецаковски искина.
Вугринец да беше во тимов сосема друг муабет ќе беше,човекот повеќе се залага и игра напред назад од 80% од репрезентативците,да не зборам што е бомбардер и што комотно по 5-6 гола на утакмица ќе даваше. Ама тоа е,ако може во иднина да игра супер.
Следна со Исланд очекувам многу подобро да изиграат,зошто сме такви по менталитет,јас затоа кажав дека е многу лошо што првата ни е со унгарија,касно палат нашите уште се трезнат од славењето после австрија,со шпанија прва да беше многу подобро ќе беше ама тоа е.
Важно дебилите што се фетишираат кога губи Македонија мирно ќе спијат вечер.
Јасно ни е,постов ти е секој што е од Вардар не чини,од Металург сите супер играат,бравос.Впрочем секој пост ти е таков,си се фатил за Прибак,а нели гледаш дека сите беа гола вода.Па дечкото не ни успеа да дојде до шанса да покаже што знае
Od vakvi mislenja na tipot bitno e da se uchestvuva Makedonija osvena 4toto mesto u Basket nema poznacajni uspesi sportski.
Незнам дали е до тренерот,ама некако мислам дека немаме стабилна игра,една утакмица ќе изиграме одлично,во наредната докажуваме спротивно.Незнам зошто во секој репрезентативен спорт кај нас ми се чини дека се дешава истото
Pa dobro. Priznavam mozebi so dobro sudenje ke izgubevme so 4-5 razlika. E sega mi e mnogu potesko.
Vtoro poluvreme na Kire mu bese strav da sutne.Sramota za igrac od negova klasa.
![]()