Македонија-Србија 19.01.(18:15часот)Група А

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

БИТИ ил НЕБИТ

• Вкупно гласачи
    61
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој Манасков, дечкото треба да се вика Престап. И од сега Престап го викам па колку сака нека игра. Значи 5,6 години игра јаки утакмици и прави по 3 престапи по утакмица? Абе ајде. Ќеф ми е што ги испративме северниве, али баш Престап со 2,3те престапи можеше одамна да ја реши утакмицата. А и Борко си беше сељак и си остана, ќе има еден блесок у 3 утакмици и го правите голманиште. :mad:

:toe: Ако не се извадеше со последниот гол ќе беше најголем трагичар. Добар е дечкото , али треба да работи на завршниците.

Ред солзи ред мрсули од Србиве на социјалниве мрежи како судиите биле против нив :pusigo:
е може играл судијата Х :cool:
.. нема врска, не ги разбираат новите правила..
Туку не видов на ТВ преносот во гро план српски навивачи ???

Аман бе луѓе со коментарите од типот Кире се криел како пичка, ваков бил таков бил :tapp::tapp:
Се знаеше дека неможеме да одиграме 3 квалитетни натпревари, и Борко на сите 3 да биде одличен.
Многу се концетрираа Србите на Кире, погледнете само колку ситни фаулии му правеа, кога и да добие топка веднаш фаул му правеа.
Џукиќ ако не решеше, се откажував од пратење на секаков спорт.

Лазаров се губи во клучни моменти СЕКОГАШ!!
Манасков ако утнеше ќе беше трагичар на мечот , но тој беше најдобар на натпреварот заедно со Георгиески , конечно крилата имаат улога во тимот .

Ненадиќ е играчина , секоја чест!

Ај и споменик на Манасков што даде гол против Србија денес ќе му направите.После се чудиме што сме мала нација, овде ама баш нема што да се радуваш, што ако Србите си играа со Франција како треба и ние со тоа нерешено ќе одпадневме.Манасков оплоди ме, ти простуваме, бла бла, е затоа сме мала нација.

Ај и споменик на Манасков што даде гол против Србија денес ќе му направите.После се чудиме што сме мала нација, овде ама баш нема што да се радуваш, што ако Србите си играа со Франција како треба и ние со тоа нерешено ќе одпадневме.Манасков оплоди ме, ти простуваме, бла бла, е затоа сме мала нација.
Пост на деценијата...што би било ако би било,да бил дедо ти пешко сеа ќе цитрав ветер и магла.

Единствен играч за мене што одигра на ниво беше Георгиевски. А другиве што се палат на Манасков се оние што благе везе си немаат, па со еден гол му ги простуваат 10те престапи на првенството.

Корнеше на местенка утакмицава.
Како и да е, немаме преголеми очекувања ова европско, пошто остареа момциве и немаме замени.
Несмее да се дозволи да ни се деси истата хајка ко со баскетот, мора да се работи со млади дечки кои ќе ги наследат овие веќе истрошени играчи. Т.е ова мораше пред некоја година да се деси, но сега пак не екасно, имаме искусни играчи кои колку толку достигнале нешто у кариерата и мора тоа искуство да се пренесе.

Да доеше коментаров од некој шо глеа спорт 3 пати годишно, али од некој шо глеа секој ден... озбилно? Озбилно мислиш дека Србиве можеа во егал до крај со Франција? Србите се чуваа со Франција откако овие им се одлепија недостижно...

моето јуначко срце денес попушти, се уклучив малку при при резултат 23-22 за соседиве, очекував инфаркт завршница па се решив да не гледам, не можев.
Сега, може некој да ми каже каде можам да гледам снимка онака релаксирано ?

Не шири дезинформации, не се знае дали ќе биде прва со Хрватска :D
Ако тепа Хрватска, сите селекции ќе имаат по 2 бода и ќе решава гол-разлика ;)
Хрватска испаѓа само ако изгуби, во спротивно е втора... и врапчињата го знаеа ова по поразот на Белорусија..

Инаку, битен момент на нивото на голот на Манасков кој го заборавивме е голот на Столе по одбиената топка од промашувањето на Кире, конечно таков гол да дадеме. :popce:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom