Македонија-Србија 19.01.(18:15часот)Група А

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

БИТИ ил НЕБИТ

• Вкупно гласачи
    61
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
На денешен ден ја тепавме Полска во Хрватска,кои стресови беа тоа.

И Чешка во 2012 ја тепавме на денешен ден, во најгласниот натпревар одигран на ЕП/СП, тоа беше исто да се биде или не ко денешниов меч.

:icon_lol:

73086-srbite-se-svrtea-protiv-gjukanovikj-a-toj-tvrdi-ne-mozhev-da-se-vklopam-so-stanikj.png

Дали оној смрдло Ѓукиќ со ракопис ко дете во прво одделение, прво полугодие, трети ден се сили дека ќе не победи? Или Мијајло (какво ретардовано име) Марсениќ :pos:Ау како сакам да ги пукнемее. :D

а ја мислев дека имам ретардиран потпис, што е она последноно од прва колона :icon_lol:

Како не ги чукнеме машки 5-6 гола разлика па да се чудат што ги снашло.

Инаку мора денес пикерите да проработат, и Столе и Жаре. Ептен не затвораа добро на пикер, али ајде игравме против две касапаски и одлични одбрани, денес мора да нападнеме повеќе од таму. Мислам и тоа ќе биде една од клучните работи за победа на овој меч, после голманите.

На помош да е денешниот голем христијански празник БОГ СЕ ЈАВИ:semolam:,па со верба во Бог и пожртвувана игра да се радуваме на голема победа...:cuc:
Македонија вечна...:oeoeoe:

На помош да е денешниот голем христијански празник БОГ СЕ ЈАВИ:semolam:,па со верба во Бог и пожртвувана игра да се радуваме на голема победа...:cuc:
Пискач mode on :icon_lol: заборај уште Тодор Александров да го додајш :D

Онај нивниот ракометар ПУШИЦА, има прво нас да ни го испуши во околу 20:00h и после тоа ќе им го пуши и на неговите во авионот :D

И дај нека пазат одбрана повеќе на ПИКЕР !
Прво од пикер не избушија Сораиндо, па потоа и Шипжак, ај првиот е пикер од светска класа, а вториот веќе прераснува и оди на тоа, ама пак она дрвото МАРСЕНИЌ ако му дозволиме да си игра курташак со нас ќе се убијам !
Неможи она НЕЗНАЛИЦАТА, најслабиот играч на пикер да му дозволиме да не дупи, дај затвори го добро тој лигушот, нека биди трета среќа за нас да не проработи нивната игра преку пикер....
И нека го акнат по муцки тој Ѓукиќ, кога дојде во Металург од Крагујевац, немаше патики, па сега продава мадиња за бубрези кој кого ќе го испрател дома...

..
И нека го акнат по муцки тој Ѓукиќ, кога дојде во Металург од Крагујевац, немаше патики, па сега продава мадиња за бубрези кој кого ќе го испрател дома...
и тоа буквално, да знаеш :)

Ако некој не спасува денеска, тоа е Кире и никој друг! Капитенот мора да изигра на 110% од можностите, да биде во свој препознатлив елемент, значи едно 5-6 асистенции и 8 гола без промашен пенал очекувам од него :oeoeoe:

Како да пуштам да гледам , како??
Искрено не ми е до стресови и нервози, но ќе се истрпи се, само да се радуваме на крајот. :D
Очекувам тежок натпревар, слично нешто на ова со Полска, брачата уште кога ги извлекоа групите размислуваат само на натпреварот против нас.
Ова копилево Џукиќ па ми изјавува сигурно ќе не победиле, кој си ти да зборуваш бе мрсул еден? па Македонија ти овозможи шанса да одиш чекор напред во кариерата бе копиле едно, да не беше чика Лино ќе лапаше муви во Србија.
Е баш заради такви лигуши сакам да ги треснеме од земја, овој Џукиќ да си знае кај му е местото и да знае да поштува тој шо му дал леб.
Тешка артилерија имаат брачата на бековската линија.. Ненадиќ, Рниќ, Зеленовиќ, Шешум ... се играчи со топовски удари, Борко ќе си има голем проблем со бековите на Србија, бранењето на удари од 9 метри му е најслаба точка.
Најмногу се плашам од НЕНАДИЌ , како ќе го запреме ова играчиште?? Велко и Ацо ако не го запрат ојде коњо во реката..
Дај боже да тепаме, господ нека ни биде на помош.:semolam::semolam:
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Лошо претчувство имам...........тешки да грешам.

Утакмицава ќе треба да ја решат кире и миркуловски кај марсениќ. Често прави непотребни фаули и лапа 2 мин, можат да го однесат до црвен.

@MiaSanMia. Уште oд сегa ти кaжвaм дa не речиш oвa oнa. Акo не гo клaј Фитиљoт и игрa сo Нoмче и Вилипче ќе гo примиме зa пример :D.
А Мaрa Буневa кaј ти е a :rolleyes:

Борко мора да има минимум 10 одбрани. И Наумче НЕ СМЕЕ да игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom