Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.580
- Поени од реакции
- 18.068
Задолжителна е партиска книшка?чисто да знаемеCharterot na relacija Krakov - Belgrad e spremen. Poletuva vecerva okolu 21:00.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Задолжителна е партиска книшка?чисто да знаемеCharterot na relacija Krakov - Belgrad e spremen. Poletuva vecerva okolu 21:00.
Де бе што народ ќе бевме, секаде, во секој коментар се наоѓа или гледа политика и партии, дури и таму кај што ич ја нема.Задолжителна е партиска книшка?чисто да знаеме
Ок ја сфатив дека чартер за нас,дека сигурно поминуваме.А дека баш ја нема не сум сигурен.Не сакам да ја ширам,али и одењево во Полска има партиска позадина,секако освен тие што се моќни сами да си платат.Де бе што народ ќе бевме, секаде, во секој коментар се наоѓа политика и партии, дури и таму кај што ич ја нема.Човекот вика чартер Краков - БЕЛГРАД, сака да каже дека ќе тепаме ние, па они ќе се вратат дома, а не дека Владата ќе праќа чартери.
Иначе, за утакмицава ми мириса мигрена во најава. Се разбира моја и на сите останати што ќе гледаат.![]()
Во Полска има и доста наши, има и луѓе што имаат пријатели, си има страствени навивачи...барем јас знам луѓе кои и на Антартик да играат нашите, ќе најдат начин да отидат.Ок ја сфатив дека чартер за нас,дека сигурно поминуваме.А дека баш ја нема не сум сигурен.Не сакам да ја ширам,али и одењево во Полска има партиска позадина,секако освен тие што се моќни сами да си платат.
Моја грешка е што прочитав само површно,како и голем дел од постовите,видов пишува чартерот 21часот и толкуВо Полска има и доста наши, има и луѓе што имаат пријатели, си има страствени навивачи...барем јас знам луѓе кои и на Антартик да играат нашите, ќе најдат начин да отидат.
Башка и во коментарот на човекот немаше апсолутно ништо поврзано со политика, ниту со партии, ниту со Влада, убаво си пишува релација Краков-Белград.Се шалеше човекот дека ќе тепаме. Уствари ваљда озбилен беше дека ќе тепаме, ама го кажа тоа преку шала дека ќе се враќаат назад со чартер.
Ајде да не одиме оф-топик повеќе.
За жал таков ни е менталитетот, а се сложувам и со предчуството за мигрена иако си обеќав дека нема да ги гледам незнам дали ќе си го исполнам тоа што сум го обеќал... многу сум гневен на ракометарите ама па и си ги сакам по малцеДе бе што народ ќе бевме, секаде, во секој коментар се наоѓа или гледа политика и партии, дури и таму кај што ич ја нема.Човекот вика чартер Краков - БЕЛГРАД, сака да каже дека ќе тепаме ние, па они ќе се вратат дома, а не дека Владата ќе праќа чартери.
Иначе, за утакмицава ми мириса мигрена во најава. Се разбира моја и на сите останати што ќе гледаат.![]()
Одиме утре на 3 од 4Французите ќе не декласираат, на Пољаците ќе им правиме бељи до последна минута и потоа ќе им се истуриме на Србите со 6-7 разлика.
Франција - Полска финале.
владата ќе праќа чартер Бгд-СкоДе бе што народ ќе бевме, секаде, во секој коментар се наоѓа или гледа политика и партии, дури и таму кај што ич ја нема.Човекот вика чартер Краков - БЕЛГРАД, сака да каже дека ќе тепаме ние, па они ќе се вратат дома, а не дека Владата ќе праќа чартери.
Ме потсети вчера @Види Фотос дека играме на православен празник а знаете дека на празници не губиме. Не знам како на Сител уште не иде кајрон за ова. Ваљда оти играме против сонародниците на главниот и одговорен им уредник.![]()
Ме потсети вчера @Види Фотос дека играме на православен празник а знаете дека на празници не губиме. Не знам како на Сител уште не иде кајрон за ова. Ваљда оти играме против сонародниците на главниот и одговорен им уредник.![]()