Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Macedonia no longer have the element of surpirse to their favour. 'They are a strong team and we will study them closely,' says Russia's Viktor Khryapa

Е не Че се заебааме.... дај нека каже некој колку е коефициентот за победа на Македонија да видиме дали пак кладилниците ќе одат во пропаст како што беше досега.....

Гечевски:cuc: Овој човек ваљда кога ќе го прегази ваљак ќе се откаже од репрезентативниот дрес :) Како и да е ако игра Гечевски не верувам дека ќе игра повеќе од 15ина минути, а остатокот од тимот верувам добро се подготвени за да продолжат тамо каде што застанаа. Антиќ на минаната утакмица со Словенија играше само 23 минути па би требало да е одморе и да ги одработи овие 40 против Русија :vozbud:

Е ова сега е можи грешка на Докузовски. Кога беше познато дека нема да игра третиот центар, Николовски, тој зеде некојси бек таму шо нема никаква потреба и сега во ваков случај немаме четврт висок човек ама познавајќи го Гечевски мислам дека до 1/4 може да смогне сили да изигра барем 10-15 минути што многу ќе значи ако ништо да ги спасува од лични другите центри. Само напред одиме да ја тепаме и Русија па после и Србија ..... абе сите :D И уште еднаш ебати системот на играње, ебати!!! Со толку победи и после само со еден, евентуален, пораз во 1/4 и испаѓаш од борба за медали а пред тоа си тепал се живо. Многу глуп, проширен систем за играње ЕП, со овие резултати комотно ќе си игравме 1/2 со Шпанија и си имавме сигурно 4-то место, а вака најверојатно ќе завршиме на 8-мо :( Цел систем го сменија само заради Италија да игра и со ова разигрувањево уште сакаа да им осигураат дополнителни шанси за медал :pos:

Сеа да лупнам сингл едно 10 000 ден за Русија да тепа , 100% ке тепаме ние пошо увек обратно ми искача. Така го заебав Федерер го истумбав Хамилтон и му ја земав титулата на Челзи.

МАКЕДОНИЈА БЕЗ ГЕЧЕВСКИ И САМАРЏИСКИ ПРОТИВ РУСИТЕ!

лошо, многу лошо!

Zashto imam nekoe loso custvo deka kje izgubime.

Да изгубиме да играме со Литванија во 20.00 зш инаку не ќе можам да го гледам 1/4 финалето.:D

Како и да е ќе играме од 20 часот. Доколку изгубиме кје играме на 14 - ти (среда) против Литванија, а доколку победиме ќе играме на 15 - ти (четврток) против Србија. Со победа ќе имаме и повеќе време за одмор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom