Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Утре идеме на победа и против Русите !
Многу ми е криво за Гечевски, се надевам дека ќе смогне сили барем да биде присутен таму како мотиватор, сигурен сум дека Самарџиски или Чеканот ќе го заменат добро и ќе дадат 150% од себе, идеме на победа !

Ако сакаме да бидеме вака јаки во фудбал дај да зееме некој ко МекКејлеб ама фудбалер некако.... :D

Баш сеедно ми е на утрешниот натпревар,сакам да ги исплескаме Србите,но ако гледаме реално да беше ова на некое друго место Литванија немаше да биде ништо посебно,Србија е далеку поквалитетна од нив,а баш гледано од тој аспект ако се разиграат и им тргне шутот Србиве можат да бидат далеку поопасни и од судиите и публиката заедно.

Мислам дека Србија далеку повеќе ќе ни одговара. Но не треба утре да се отепаме за да играме со Србија, лагано да си ги процениме шансите со Русите и ако се укаже простор за победа, секако да победиме.
Далеку помали ни се шансите со Литва.

Е дури од утре натаму почнува зортот..... Не сакам ни да помислам како би било да играме против 15000 илјадна публика :cautious: И да одиграме у таков случај на ниво - судиите ќе не испоубијат на лични !!!
Затоа стегање заби и да си победиме и утре па што биде нека биде. Еве најновото е дека и Гече( :cuc:) нешто им оди контра на лекарите па ништо чудно да гледаме утре мумија на теренот :icon_lol:

Новата заедничка химна на Хрватска, Грција, Финска, БиХ,Грузија и Словенија
А можевме повеќе да имаме сега
но МекКејлеб пак ни бега
... ... ... Перо Антич лупа рампи
Самарџиски пак ни влета
... ... Војдан пак ни краде топки
Илиевски дава тројки
И кога не ебеше
тој ни се смееше

Е дури од утре натаму почнува зортот..... Не сакам ни да помислам како би било да играме против 5000 илјадна публика :cautious: И да одиграме у таков случај на ниво - судиите ќе не испоубијат на лични !!!
Затоа стегање заби и да си победиме и утре па што биде нека биде. Еве најновото е дека и Гече( :cuc:) нешто им оди контра на лекарите па ништо чудно да гледаме утре мумија на теренот :icon_lol:

Да беа 5000...

^^^
:pos:
Ајде бе и вие ептен буквалисти сте станале.
Мислев на МНОГУ. Друго е наравоучението на постот :)
Ете исправено е, продолжете со дискусијата

Што точно кажал Игорче на вестите во сител за Гечевски? Барам на нет неможам да најдам, дека можеби ке игра?

Што точно кажал Игорче на вестите во сител за Гечевски? Барам на нет неможам да најдам, дека можеби ке игра?
Незнам за Игорче ама ова последно го прочитав на Фан страната на Борче на ФБ

Тодор Гечевски: Ќе играм, не ми е убиена раката со која што шутирам!

Утре нашиве ќе јадат се пред себе...бидејќи ако сте приметиле(во секој спорт)...помалите екипи се многу помотивирани кога играат против тимови од светски ранг.

п.с Ние и Русија 150 милиони :P(за тие што им е позната изреката)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom