- Член од
- 9 март 2009
- Мислења
- 42
- Поени од реакции
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мора да ја добиеме Русија за да ги преслушаме Сербиве. Ем не ги бива, ем креваат врева.
Međutim, dok su "orlovi" dobijali packe od Litvanaca i Španaca, izabranici Božidara Maljkovića izgubili su od Grčke i u subotu od Makedonije - 68:59.
А со кој игравме у 1/2 финале?? Не се сеќам...Добро бе,до кога морам да повторувам што направија нашите ракометарки на светското првенство во Германија 1997?
Не игравме полуфинале...А со кој игравме у 1/2 финале??
А со кој игравме у 1/2 финале?? Не се сеќам...
Ќе тужам. патантирано ми е тоа со СССР и Југославија
Епа за каков успех збориме и го споредуваме со овој коа се работи за 7-мо место у еден 23 пати помалку платен спорт. Боље 32 место на светско у фудбал него второ место на светско у фрлање копје.Не игравме полуфинале...
Нема голема разлика во значењето на кошарката и ракометот особено во Европа...Епа за каков успех збориме и го споредуваме со овој коа се работи за 7-мо место у еден 23 пати помалку платен спорт. Боље 32 место на светско у фудбал него второ место на светско у фрлање копје.
Шчо да прам, јас не го напишав тоа...Ќе тужам. патантирано ми е тоа со СССР и Југославија![]()