Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Самарџиски се уплашил дека тој треба да биди во стартна петорка и одма симулира повреда :pos:
А за Гечевски нека седат мирно, нека не ризикуваат..или пак сакаат да ја совладаат Русијаo_O и со Србија во 1/4 финале да се докажат кој е кој на Балканот. :D

Русија ќе не победи, ќе играме со Литванија и пак ќе изгубиме и толку од нас

Aбе ќе победиме, јака одбрана имаат нашиве... :D
--- надополнето: Sep 11, 2011 5:51 PM ---
Зошто да не победи Русија ?

Абе не дека од Литванија и Србија има некоја кој знае колкава разлика ама притисокот од судии и публика се знае што може да ни направи.Така да утре се оди на победа одмор малце и со ладни глави во 1/4 финале.Тогаш мора најдоброто од нас да излезе на ова ЕП.

абе луѓе не можите да ја споредвате утакмицата со Црна Гора и следната со Русија без Гечевски. Ниту кошаркарите беа толку мотивирани како сега ниту околностите беа слични.Гечевски можи е битен кај нас ама најголема наша сила е вложвање 150% од можностите на секоја утакмица без разлика колку е битна,и вербата во успех. А вас ве читам Гечевски не игра,готови сме. Се надевам само репрезентативците не го отворат форумо за да ве читат,оти тие најпоќе си верват во својте можности и во успех и то најпоќе ме бендисва во ова репрезентација

Леле како би ти рекол некои работи,само не сакам да попијам бан за такви како тебе.
Да ви се пљукнам во народот.Кога губиме,кењате дека само губиме.А еднаш кога ќе почнеме да победуваме одма ширите песимизам,одма знаете се однапред и одма се правите стручњаци на невидено.
Ајде сега пали патиките.

Кога можел Бранко да гледа и тоа со виски у рака зш да не можам и ја со пиво у рака

Пак се разбуди песимистот во мене,но посакувам победа како одмазда за тоа што ни се случи пред две години.

За потсетување: Гечевски играше со скршен нос, со повредени нозе, мислам дека заради оваа пукнатина нема да седи на клупа. За него не постои повреда!

Многу пожртвуван дечко, мило ми е што го имаме на наша страна. Гечевски е огромна мотивација за целиот тим. А, Бога ми и мотивацијата против Русија е огромна. НО, и да изгубат ние ќе одиме на аеродром и ќе ги пречекаме како кралеви. Заслужено! Овие момци се наши херои! Би ми било убаво да победат, но и да изгубат нема да престанам да навивам за нив. Треба да имаме поголема доверба во момциве.

За потсетување: Гечевски играше со скршен нос, со повредени нозе, мислам дека заради оваа пукнатина нема да седи на клупа. За него не постои повреда!

Многу пожртвуван дечко, мило ми е што го имаме на наша страна. Гечевски е огромна мотивација за целиот тим. А, Бога ми и мотивацијата против Русија е огромна. НО, и да изгубат ние ќе одиме на аеродром и ќе ги пречекаме како кралеви. Заслужено! Овие момци се наши херои! Би ми било убаво да победат, но и да изгубат нема да престанам да навивам за нив. Треба да имаме поголема доверба во момциве.
Сигурно? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom