П
Паспарту
Гостин
Императору, другите 2 пораза за пласман од 5 до 8 место не ги спомнуваш? Да ти дадам ако не да ми уплатиш утре, а?Русија ќе не победи, ќе играме со Литванија и пак ќе изгубиме и толку од нас
Императору, другите 2 пораза за пласман од 5 до 8 место не ги спомнуваш? Да ти дадам ако не да ми уплатиш утре, а?Русија ќе не победи, ќе играме со Литванија и пак ќе изгубиме и толку од нас
Русија ќе не победи, ќе играме со Литванија и пак ќе изгубиме и толку од нас
Во Скопје на плоштад!Во Велес натпреварот ќе се гледа на видео бим во амфи театарот така да ќе има одлична атмосфера и славење за победата по натпреварот
Добро е и таму ама поголемо место потешко се прави атмофера, вака во амфи ќе пука од народВо Скопје на плоштад!
Добро бе,до кога морам да повторувам што направија нашите ракометарки на светското првенство во Германија 1997?Не е срамота да се изгуби од Русија (барем да не пукне многу ), и она што го направија до сега е за почит. Играа тимски, се бореа машки до крај, јас не памтам во овие 20 години независност да сме имале ваква екипа во било кој спорт, екипа која го оставила срцето на теренот и покажала како се бранат боите на својата земја. Таква екипа може да биде само голема во очите и на најголемите. Кога ги гледам како играат и како мака мачат со играчи и повреди и пак се мотивирани и даваат се од себе не можам а да не се сетам на филмов http://www.imdb.com/title/tt0103997/ Само што сега ние ја имаме улогата на Русите, а Русите се Јенките.
И не ми е јасно како Самарџиевски успеа да се повреди, кај е флегма па и се повредил.
Ќе ја даваат?Во Скопје на плоштад!
Не го оспорувам тоа, само тогаш реално имавме јака екипа од која сите очекуваа, додека во овој случај не е баш така, затоа победите ми се помили, а може и дека во таа репрезентација имаше и доста натурализирани за разлика од кошаркариве каде само Бо е Американец. Кога играше МЗТ со Реал исто е вредно за спомнувањеДобро бе,до кога морам да повторувам што направија нашите ракометарки на светското првенство во Германија 1997?
Сигурно кога топката удри во неговите нозе со мечот во Словенија па сега неможе да оди, искршени му се прстите.И не ми е јасно како Самарџиевски успеа да се повреди, кај е флегма па и се повредил.
До крај ќе ги бодриме! А, после на аеродром, па ќе ги донесат на бината кај „Воинот на коњ“.Ќе ја даваат?
Ауууууу, тоа не се заборава. Мирната рака на БЛАЖЕВСКИ ПЕРО!Кога играше МЗТ со Реал исто е вредно за спомнување
Koлку што знам немаше јаки очекувања за нашите ракометарки.На пример никој не очекуваше дека ќе ја тепаме Данска,подоцна светски првак,како и дека ќе бидеме дел од осумте најдобри на светот+седмото место.Патем,зошто го релативизираш тој успех само затоа што имавме повеќе натурализирани играчи?Не го оспорувам тоа, само тогаш реално имавме јака екипа од која сите очекуваа, додека во овој случај не е баш така, затоа победите ми се помили, а може и дека во таа репрезентација имаше и доста натурализирани за разлика од кошаркариве каде само Бо е Американец. Кога играше МЗТ со Реал исто е вредно за спомнување
Перо Блажевски Златната РакаАуууууу, тоа не се заборава. Мирната рака на БЛАЖЕВСКИ ПЕРО!
Не го релативизирам само ми е помило кога гледам дека Македонци сами се избориле за нештоKoлку што знам немаше јаки очекувања за нашите ракометарки.На пример никој не очекуваше дека ќе ја тепаме Данска,подоцна светски првак,како и дека ќе бидеме дел од осумте најдобри на светот+седмото место.Патем,зошто го релативизираш тој успех само затоа што имавме повеќе натурализирани играчи?
Инди и Вале не се македонки по крв,ама тоа не значи дека не заслужуваат почит иста како и нашите кошаркари.Перо Блажевски Златната Рака
Не го релативизирам само ми е помило кога гледам дека Македонци сами се избориле за нешто