Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Мора да ја добиеме Русија за да ги преслушаме Сербиве. Ем не ги бива, ем креваат врева.

Međutim, dok su "orlovi" dobijali packe od Litvanaca i Španaca, izabranici Božidara Maljkovića izgubili su od Grčke i u subotu od Makedonije - 68:59.

Србиве посебно мерак ќе ми е да ги видам на колена..па скоро исто како што и Гејциве ги видов

Ништо дечки.Мора да тепаме утре.Инаку тешко ќе е со литванциве. Домашна публика плус судиите заебаваат.Ќе мора утре ураганот и Русија да ја погоди. Слушам топло било таму сакале заладување ;)

Ако ако нека не потценат, па да ги бушиме и Русија да се чудат да не знаат што да кажат после утакмица :D

Ќе ги тепаме и Русите и Србите и идеме на медал, ако играат добро како досега нема кај да бегаат, идемеееееееее...........

:vozbud:

Не игравме полуфинале...
Епа за каков успех збориме и го споредуваме со овој коа се работи за 7-мо место у еден 23 пати помалку платен спорт. Боље 32 место на светско у фудбал него второ место на светско у фрлање копје.

Епа за каков успех збориме и го споредуваме со овој коа се работи за 7-мо место у еден 23 пати помалку платен спорт. Боље 32 место на светско у фудбал него второ место на светско у фрлање копје.
Нема голема разлика во значењето на кошарката и ракометот особено во Европа...

Бараш да ти одсоговрам на глупаво прашање, и ова нешто го дискутиравме пред неколку дена во темата за тоа колкава е силата на репрезентацијата, па несакам пак да се повторувам.
На крај краева сите се надеваме дека ќе сен пласираме многу повисоко од тоа 7 место :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom