Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
304750_279710488708719_275705822442519_1241354_250255116_n.jpg

СЕ НАДЕВАМЕ ДЕКА КЕ ИМА СУПЕР ПАРТИЈА И СО РУСИТЕ !!

Тактичка демек повреда е ова со Гечевски демек нешто страшно е а искрено барем според снимкава не ми се верува дека до толку е дојдена работава, повеќе ми личи дека исценираат повреда за да изненади во 1/4 а и навистина да е повреда пак ќе игра ќе видите, Гечевски е ѕвер :icon_lol:
Исто како и за пред Словенија ,Гечевски сигурно нема да е во тимот ,а Бо ќе бил неизвесен.:P

Гечевски е голем мотиватор за соиграчите и голем борец тој го знае тоа затоа и ќе се појави во четврт финалето.
Башка Гечевски со повредени нозе и една рака е подобар од Самарџиски :icon_lol:

Неќам да звучам песимистички, но поените на Гечевски може нема да фалат до толку колку што неговото одсуство може психолошки да влијае на другите играчи плус кога ќе ја додадеме и кратката клупа може да се каже дека сме во незавидна позиција, а ако не игра и Бо искрено се плашам од дебакл.

Нема логика сега да не одиме на победа кога против Словенија одевме на победа, од нашата репрезентација викаат дека на секој натпревар до крај одат на победа и дека за нив веќе нема непоедливи репрезентации на првенството и дека со сите можат да се носат. Утре со Русија ќе одат на победа..... само во случај Германија да изненади со Литванија и да тепа +11 е тогаш ќе одиме на тоа да бидеме втори за да играме против Германија.

Ама после ова првенство на Гечевски ќе му требаат 2 месеци да се опорави цел :)

Јас мислам дека најпоштено ќе биди русите да ни ја пуштат. Така тие ќе си играат со Литванија и ќе си наплатуваат сметки од поранешен СССР а ние со Србија да наплатиме југословенски и балкански сметки :D

Јас мислам дека најпоштено ќе биди русите да ни ја пуштат. Така тие ќе си играат со Литванија и ќе си наплатуваат сметки од поранешен СССР а ние со Србија да наплатиме југословенски и балкански сметки :D
Cool story...BRO

Сега во спортските вести на Сител Игорче спомна дека и Самарџиски бил неизвесен за утрешниот меч. :(
А иначе Гечевски може ќе биде способен колку толку да игра у 1/4 финале а можеби и утре. :)

Сега во спортските вести на Сител Игорче спомна дека и Самарџиски бил неизвесен за утрешниот меч. :(
А иначе Гечевски може ќе биде способен колку толку да игра у 1/4 финале а можеби и утре. :)
Игорче сега во вестите на Сител кажа дека најверојатно Гечевски утре ќе игра.
Различни вести сте гледале или...?
ЕДИТ:ОК, видов дека и двајцата викате за утре. :)

Различни вести сте гледале или...?
ЕДИТ:ОК, видов дека и двајцата викате за утре. :)

Спомна дека утре можеби ќе биде во тимот а колку и дали ќе игра ќе видиме за некои 24 часа. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom