- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.576
- Поени од реакции
- 3.773
Tи изгледа треба да почнеш да гледаш шах..
Izgleda. Uste ednas ako me citiras kje pocnam i da igram.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tи изгледа треба да почнеш да гледаш шах..
Убаво ти кажувам, глеј ги младинците како играат па после дојди ми со таква изјава, може ?
Ми опцу мајка,и сега он затоа ајде удри на сред првенство,абе Бранче Бранче,магаре старо,остар и не научи дека тоа се решава после завршување првенство.А друга работа е тоа што другите тренери,пцујат ко кочијаши,ама играчите немаат право да зуцнат.
Јасно дека невкусно е тоа,ама скоро секој тренер,знае да тресне некоја зелена.Е сега што би било кога сите би се лутеле,у нервоза све може да му излета.Ама па од друга страна го разбирам,човекот си има такви принципи,не сака може вулгарности и крај.Само мое мислење е дека можеше да почека да се вратат у Македонија па тогаш да збори.Воопшто не се согласувам со тебе дека е сеедно дали те опцул тебе за твојата неспособност, ама спомнување мајка,сестра,дете не доликува.За вас помладите можеби е секојдневно нешто да си спомнувате мајка,сестра ама за овие повозрасните не е сеедно.
Јас да сум бил на местото на Бранче уште одма ќе му ја залепев една и ќе си заминев.Никој таму не отишол за некој да си лечи фрустрации било да е тоа селекторот или некој од играчите.
Воопшто не се согласувам со тебе дека е сеедно дали те опцул тебе за твојата неспособност, ама спомнување мајка,сестра,дете не доликува.За вас помладите можеби е секојдневно нешто да си спомнувате мајка,сестра ама за овие повозрасните не е сеедно.
Јас да сум бил на местото на Бранче уште одма ќе му ја залепев една и ќе си заминев.Никој таму не отишол за некој да си лечи фрустрации било да е тоа селекторот или некој од играчите.