Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби звучи смешно ама сепак ова му доаѓа како осминафинална група затоа што после неа следи четвртфиналето.хаахахахаха кое ѕверче е ова Игорче
МАКЕДОНИЈА влегува во 1/8 финале во 12те најдобри![]()
bratce jas studiram vo bg i gi znam vasite kvaliteti vo kosarka...mozam da kazam deka ste celi 2 klasi poslabi od nas...taka ne se kurci mnogu ve znam kolku tezite...a za odbojka nema spor-podobri ste za dve klasi...За маjка ми нема да говорите. Какви хора сте. jас ви кажувам поздрави вие плукате по мене и по мои родители. Само знаете да мразите jас не знам зашто. Пласирали сте на во следно коло на првенство по кошарка и ова значи да плукате по мене. Не разбирам. И аз други спортови освен ракомет во коj сте подобри не знам. Само да ви споменам отвчера. Хокеj Бугариjа - Македониjа 28 на 2. Ова ако не е смех. Во кошарка немахте шанса да се паднем со вас зашто Белгиjа не победи денес.
Па не му буни ништо. Просто не мога да разбера зашто само плукате по мене а jас едно лошо нешто не сум казал за кошаркарите ви. Напротив Антич, Чековски, Мираковски, Стоjановски, Петровски, Караджовски, Стефанов и многу други играт и са играли во нашето првенство, како и тренер е бил Докузовски и сите са били много почитувани. Питаjте ги ако сакате дали некоj ги мрази и дали се однесува со лошо кон нив во Бугариjа. Напротив много ги сакаме зашто са добри кошаркари и добри као луге. Само вие не можете да го разберете и се надпреварувате да плукате по нас. Не знам зашто. Jaс сакам да ви честитам доброто представуване а вие почнахте да ме плукате на родна маjка.
Незнам за тебе но освен овие 2 , тука се секогаш ама посебно оние СРБИЈА ... а и да од 2001 навака и дефинитивно КОСОВО!Друже може ОК човек си не викам не сепак тоа шо ние сме такви не е воопшто случајно ама воопшто, Верувај преку ТАКВОТО ни е од СОСЕДИТЕ, особено од вас и гејовите.
Штета што не донесивте до степен на омраза, дај боже да се смените вие како народ па да се подобрат состојбите. Од нас неочекувајте ништо пред тоа.