Maкедонија - БиХ, 05.09.2011 20:00

Статус
Затворена за нови мислења.
хаахахахаха кое ѕверче е ова Игорче :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

МАКЕДОНИЈА влегува во 1/8 финале во 12те најдобри :pos::pos::pos:

Остајте настрана бугаров, не знам како некои пред полувреме плукаа одма по репрезентативците а сега слават. Не се научивте и не се научивте. Лицемерие чисто, ќе се пронајдете. За мечов повеќе утре. Кис

Еј бугарче, бугарче... Аспарух ве заеба вас да ви ебам сите сте од бајата сперма направени...

Он топик: Леле колку сме дрскиии, не се трпиме од што газиме :)

Ајдееее нека одморат дечките до четврток па да ги растуриме Грузијците !

ПС : Нека тренираат само шутеви за три поени овие два дена !

хаахахахаха кое ѕверче е ова Игорче :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

МАКЕДОНИЈА влегува во 1/8 финале во 12те најдобри :pos::pos::pos:
Можеби звучи смешно ама сепак ова му доаѓа како осминафинална група затоа што после неа следи четвртфиналето.

Македонија меѓу 12те најдобри репрезентации во Европа...
Лидери на новата група...
Бугари почнаа да коментираат по форуми за победите на Македонија,и мешаат одбојка во кошаркарски теми....:D
Грците го блокираат граничниот премин Евзони во знак на револт по ЧИСТЕЊЕТО НА ПАРКЕТОТ со нивните кошаркари....:cuc:
Има ли подобро чувство од тоа да си Македонец деновиве на Балканот?НЕМА:X3:
Одиме напред,на ред се Словенците и Балканот е НАШ:)(освен несреќниот пораз со Црна Гора,другите сите ги смачкавме):drk:

За маjка ми нема да говорите. Какви хора сте. jас ви кажувам поздрави вие плукате по мене и по мои родители. Само знаете да мразите jас не знам зашто. Пласирали сте на во следно коло на првенство по кошарка и ова значи да плукате по мене. Не разбирам. И аз други спортови освен ракомет во коj сте подобри не знам. Само да ви споменам отвчера. Хокеj Бугариjа - Македониjа 28 на 2. Ова ако не е смех. Во кошарка немахте шанса да се паднем со вас зашто Белгиjа не победи денес.
bratce jas studiram vo bg i gi znam vasite kvaliteti vo kosarka...mozam da kazam deka ste celi 2 klasi poslabi od nas...taka ne se kurci mnogu ve znam kolku tezite...a za odbojka nema spor-podobri ste za dve klasi...

Па не му буни ништо. Просто не мога да разбера зашто само плукате по мене а jас едно лошо нешто не сум казал за кошаркарите ви. Напротив Антич, Чековски, Мираковски, Стоjановски, Петровски, Караджовски, Стефанов и многу други играт и са играли во нашето првенство, како и тренер е бил Докузовски и сите са били много почитувани. Питаjте ги ако сакате дали некоj ги мрази и дали се однесува со лошо кон нив во Бугариjа. Напротив много ги сакаме зашто са добри кошаркари и добри као луге. Само вие не можете да го разберете и се надпреварувате да плукате по нас. Не знам зашто. Jaс сакам да ви честитам доброто представуване а вие почнахте да ме плукате на родна маjка.

dps.jpg

moz-screenshot-2.png

Добро бе луѓе што лошо кажа бугаров лом што го напраивте?Дал оладете малку покажете национализам во чаир и сарај да ве видам а не тука на форум.п.с У четврток ден на независноста,официално отварање на споменикот на Аце наш и победа над Грузија за пласман во 1/4 финале?

Незнам што да кажам, освен дека целата нација е во транс во моментов:D
А мислев дека никогаш нема да го почуствувам ова чувство:eek::sneaky:

Друже може ОК човек си не викам не сепак тоа шо ние сме такви не е воопшто случајно ама воопшто, Верувај преку ТАКВОТО ни е од СОСЕДИТЕ, особено од вас и гејовите.
Штета што не донесивте до степен на омраза, дај боже да се смените вие како народ па да се подобрат состојбите. Од нас неочекувајте ништо пред тоа.
Незнам за тебе но освен овие 2 , тука се секогаш ама посебно оние СРБИЈА ... а и да од 2001 навака и дефинитивно КОСОВО!
Штом им нанеле пакости на нашите предци, на нас , или на било кои, кои сепак биле МАКЕДОНЦИ тие се наши ПРОТИВНИЦИ!
Можеби немам против кон мнооогу луѓе, но сепак целината ја краси историјата и целокупната популација.
Многу те поддржувам за коментаров!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom