Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Форсира брате форсира бес потреба нема потреба да се правиме со сила будали.Никој не му спори за тоа што го има направено за нас,али да ова е крминално.Ете лапнавме две нерешени,сега идеме пречек на плоштад,али овој пат и мотки да си земеме со нас.Пошто ова зе мене не е никаков успех.
Уствари кога ќе размислам подобро, у право си, криминал е да играш и да се трудиш да направиш нешто со Митков, Филип, Јоноски како соиграчи.
Близнаци се со Манасков , така се заведени во статистиката на ЕХФ.Ај, ако ништо друго ќе го имаме најдобриот дебитант на првенството во Гоце Георгиевски.![]()
Клaсикa Кире... И немoј некoј дa гo брaнел негo зaтo штo имaл пoтпрoсечни сoигрaчи и зaрaди минaт труд. Oвa е тoтaлнa мизеријa штo ни се случи нa oвa ЕП. Акo имa мaж некoј сегa, ќе излезе нa тв и ќе пoбaрa прoшкa зa oвoј мизерен нaстaп нa еп и пристaп нa oдредени нaтпревaри. Некoлкуминa не ни зaслужувaaт дa ги викнaт зa квaлификaции зa oи a дaј бoже пo некoе чудo нoрвешкa дa игрa финaле и дa ни ги нaчукa в гaз тие квaлификaции зa oи сo кoи целo време се тешиме.Кире ги поеба последните утакмици СИТЕ на крај.
А што да прави? Нумче и Прибак да ги проигрува за овије пак да му ја вратат и само да тече време? Кога има простор за асистенција на крило секогаш проигрува со Деки и Гоце. Единствен е што се осмелува да шутне од 9 метри од цела репрезентација, нормално е нешто да промаши. Не знам зашто толкав хејт кон Кире... Точно дека не е на ниво од пред неколку години, и годините си го прават своето, ама пак беше еден од подобрите играчи кај нас на првенствово после Гоце и Манасков.Форсира брате форсира бес потреба нема потреба да се правиме со сила будали.Никој не му спори за тоа што го има направено за нас,али да ова е крминално.Ете лапнавме две нерешени,сега идеме пречек на плоштад,али овој пат и мотки да си земеме со нас.Пошто ова зе мене не е никаков успех.