the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ИстомисленикНезнам за вас, ама јас мислам да си ја изгубиме утакмицата со Австија (иако гласав за победа на Македонија) па да вкрстиме во 1/8 финале со Катар. Според мене кога веќе би бирал за противник меѓу Катар и Словенија би ги избрал Катар. Пред почетокот на светското си мислев 3 место во таа група ќе бидат Белорусија, а тие тикварите во група ќе испаднат, а нив ќе му поминевме како брз воз во 1/8 финале...
Многу неутрализирани играчи имат Катар, на припремите пред светското изгазија се, а и сега се покажаја одлично, судиите ај шо судат катастрофа, а Катар како домаќин е заштитен како белата мечка од нив и секако повторно ќе му помагаат. Искусниот Шариќ го имат на голот кој му е добар познаник на Киро од Барселона, тука е и Жарко Марковиќ играч со топ удар, некои го знаат и од Металург дури настапуваше, него ако му тргни шутот можи да има 13 гола или пак да заврши само со 3.
А за Словенија ако вкрстиме со нив мислам тука ќе ни заврши за нас светското, незнам оти ама убеден сум во пораз од Словенија ако се падниме со нив, зато сакам по секоја цена да ги избегниме...
Друга работа како второпласирани во групата и ако поминиме во случај во 1/8 финале со Словенија во 1/4 финале налетваме на Франција. А ако бидиме 3 место во групата, 1/8 финале сме со Катар, ако го поминиме Катар во 1/4 финале вкрстуваме со Германија шо би било подобро за разлика од Франција.
Браво, за потегов, квалитетно тролање мава на сите што го заебаваатhttp://sportmedia.mk/zlatko-mojsosk...to-namignav-dvapati-ke-ja-ispravam-greshkata/
Овај дефинитивно е за в золошка лавот да го јади![]()
Утакмицата се игра пред нашата така да нашиве можат да калкулираатАко тепаат Словенците против Шпанија, ќе биде интересно.![]()
А Австријците неможат?Утакмицата се игра пред нашата така да нашиве можат да калкулираат![]()
Две недели пауза.
Ако Австрија изгуби од нас, тогаш со висока победа на Тунис над Иран (што е лесно возможно) Австријците ќе завршат 4ти..така да ..не, не можат.А Австријците неможат?![]()