Македонија-Австрија 23.01. (36-31 второ место во група)

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши мечот меѓу Македонија и Австрија?

• победа на Македонија

Гласови: 128 82,6%
  • нерешено

Гласови: 23 14,8%
  • победа на Австрија

Гласови: 20 12,9%

• Вкупно гласачи
    155
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Катарците се одмараат а ?

Значи ќе мора да ги тепаме Австријциве :D

Не ми се гледа светсково веќе заради судискиве одлуки... не само на сегашниов натпревар, во целина... Можеби и тие не се криви, наметнати секакви глупости, па неможат ни да се усогласат еден со друг... смешно :facepalm:

4 промашени зицери имаме уште од првото полувреме инаку добро функционираме, мислам дека ние ќе се радуваме на победата на крајот..
Судењето... немам коментар, првенството го уништија со тие критериуми.

Наместо да водиме три -четири разлика, онај пензионерот Силаџик ни изиграва Хансен и буквално игра сам на цела одбрана,додека судиите глумат циркузанти со компензирањето и судат глупости на двете страни..резил се судиите и не памтам некогаш дотолку да биде катастрофални на било кое натпреварување..премногу ефтини голој примивме и тоа ме иритира..

Во цело полувреме дали 5-6 фаули направивме, а 2 беа прилично глупи и за 2 минути. И пак на 10 секунди до крај не се прават фаули. Па толку ли нема некој да им каже дека треба да прават прекини повеќе, дека не треба да дозволуваат да се шетеаат низ одбранава противниците.

Да се мочам во новите правила воведени од ЕХФ, одма мал контакт и 2 минути, ова оди во штета само на ракометот, го уништуваат, ништо друго...
И дај Борко нека фати некоја топка како ветрушка е на гол, го бушат како сакат.

Со вакво судење и Борко кој очајно брани или ќе изгубиме или ќе биде нерешено! Непостоечки седмерец досудија место пробивање 9 метри им дадоа страмота!

Абе ајде не се нервирајте многу.. имаме причина за радост уште сега, Злате е во СЕРИЈА со намигнувањето.. :pos::pos::pos:

Glasav da izgubime bidejki znam kolku pari imam vo dzebot ... Nemame nie jajca nitu psiha za ova . Vie sto glasavte i stw tolku optimisti posle porazov od 3 razlika na kraj ke si recete li .. Daj da preataneme da se mavame so glava vo zid .

Па то бе Обрван бе стави го Диви фала богу ти текна..[DOUBLEPOST=1422032314][/DOUBLEPOST]
Komentatorov neznajt deka Katar gubat, ako izgubat treti ke bidat neli?
Втори ќе бидат без разлика на резултатот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom