Кретени!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Освен дечкото лево што рече „НИЕ ќе победиме. Ние од Бугарија“, јас не гледам некој маестраел проблем со однесувањето на студентиве. Мада и тоа не е некој проблем, затоа што и јас го очекувам истото однесување од некој странски студент во Македонија.
Се друго што кажаа, беше океј. На бугарски си зборат затоа што се во Бугарија и на бугарска национална телевизија. Сигурно нема да зборат на англиски, кога веќе студираат таму.
Mоре ти на кој бе глуперди ? шо ти да не си попаметен нешто ај не трескај глупости кога не знаеш ни кој се ни што се ... Ај не пишај само глупости и дека ќе си поинтересен ... :nerv::nerv: Дечкото од лево ако сакаш да знаеш зима стипендија од Олимпискиот комитет ... а ти ако го сметаш за глуперда него тогаш ти си најголемиот Тиквиник за мене
Mоре ти ако си во бугарија на факултет на македонски ли ќе говориш бе ?
Што сакаш да кажеш ?
Ај среди се малку и пази што зборуваш
А да даде господ да пропаднеш во канализација ти
Братче у бугарија таксито не е 40 денара како у струмица за тава ќе гледаш беспари да се возаш и не е толко ефтино како шо мислаш
А ти сакаш да кажеш дека не си продадена душа ? По што гледаш дека се продадени души бре ... Ако имаш ти повеќе пари ајде дади им по 100 евра ...
А што ти нели би се нафатил за беспари да те возат или да платиш околу 500 - 600 денари такси ? ццц божеее вие стварно сте дрва![]()
AAAAAAAAA:tv:Znaci taka,jas sum petar od strumica(tokmu toj na klipov) i sakam da vi kazam deka sum i se custvuvam makedonec kako prvo a kako vtoro nemam bg pasos kako sto imat 500 000 drugi''makedonci''koi na forumov se pravat golemi patrioti,a i jas licno ne kazav nisto loso za makedonija(gledate i sami).make4ever
heheh paraglajder moze li da mi kazes so kvota si zapisan ili zavrsil koga stodirase vo bg i da mi kazes koga podnese za bg pasos,a tuka mi se praves golem patriot.
Samo gasna komora.
Jas studirav vo Bugarija. Nemojte da mislite deka site sto studiravme vo BG sme kako ovie prostitutkive.
Vakvi kreteni treba da se proteraat od drzavata.