Македонците и бугарската песна на Eurovision'08

• Креатор на темата Креатор на темата Scofield
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха, го знам дечкото со белата маичка е од Струмица, студира во Бугарија. Зошто бе не зборуваат македонски? И Синиша да не е струмичанец, незнам, не го познавам. Идиоти, скапани продадени души.
Абе добро ајде што не зборуваат македонски, во друга земја се полесно да се разберат. Ама овој Синиша кога кажа, Ние ќе победиме, Бугарија...:tapp::tapp:

:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:како не му е срам бе, стипендија ллеле:tapp::tapp::tapp:онаквите требит да се погубет бе

Хаха, го знам дечкото со белата маичка е од Струмица, студира во Бугарија. Зошто бе не зборуваат македонски? И Синиша да не е струмичанец, незнам, не го познавам. Идиоти, скапани продадени души.
Екс Прилепчанец.Сега Софијанец :smir:

eeeeeeeeeeeeeeee Пепиииииииииииииииииииииииии хахахахаха .... Типчето меее едно од најдобрите другаре :) на факс е у бугарија саа сее дојдел :D:D до саа бееме заедно ::D:D

Се работи т.е. се работело за бесплатна такси тура до посакуваната дестинација (во случајов од дома до факултет) но во меѓувреме се прави анкета во врска со бугарската песна за Евровизија (се околу неа,мислења,коментари и така натаму...).Двајца "македонски" студенти се согласиле да се качат и да ги однесат за без пари до факс.Пазете тешкиве глуперди,нарочито батката од лево како и што мисли во врска со песната и кој ке победел на Евровизија.Дали ке победиме ние,вие или тие......БравоССС

БТЊ дечкиве веќе ги емитувале во етер во Бугарија,такада не сум јас изворот на интервјуво па да испадне дека јас сум тој што сум ги направил славни.

Во продолжение следи интервјуто,па да га погледнеме

Mоре ти на кој бе глуперди ? шо ти да не си попаметен нешто ај не трескај глупости кога не знаеш ни кој се ни што се ... Ај не пишај само глупости и дека ќе си поинтересен ... :nerv::nerv: Дечкото од лево ако сакаш да знаеш зима стипендија од Олимпискиот комитет ... а ти ако го сметаш за глуперда него тогаш ти си најголемиот Тиквиник за мене :tapp::tapp::tapp:

kaj naucija taka bugarski be mamkata mrsna
Mоре ти ако си во бугарија на факултет на македонски ли ќе говориш бе ?

Oвие двајца не вредат ни газот да си го избришеш со нив.
Што сакаш да кажеш ?
Овие се само да ги земеш и на плоштад на бесилка.
А овој па "ДЏ" што бил можеш фино лепо цела опрема што ја користи од него да ја искршиш.
Ај среди се малку и пази што зборуваш

LG(лижи гз) . Да даде Господ никогаш да не заврши факс овој:nenene:

А да даде господ да пропаднеш во канализација ти
Ебаве продаени души

Ште победиме, ние Блгарите :tapp:
Абе оди јади тарана, идиоту еден
Братче у бугарија таксито не е 40 денара како у струмица за тава ќе гледаш беспари да се возаш и не е толко ефтино како шо мислаш

ц ц ц неуба работа :S продадени души, бугармани...

А ти сакаш да кажеш дека не си продадена душа ? По што гледаш дека се продадени души бре ... Ако имаш ти повеќе пари ајде дади им по 100 евра ...

А што ти нели би се нафатил за беспари да те возат или да платиш околу 500 - 600 денари такси ? ццц божеее вие стварно сте дрва :@

Znaci taka,jas sum petar od strumica(tokmu toj na klipov) i sakam da vi kazam deka sum i se custvuvam makedonec kako prvo a kako vtoro nemam bg pasos kako sto imat 500 000 drugi''makedonci''koi na forumov se pravat golemi patrioti,a i jas licno ne kazav nisto loso za makedonija(gledate i sami).make4ever

Demonce14 ne e se vo parite i do taxito nogo poloso e tava so tie so govorat za mene i za sinisa se ni "drugare" a usvari imat bg pasosi,svarno sinisa kaza golema glupost,ama jas nikoj pat ne sum kazal nisto loso i sekoj pak ke se custvuvam kako makedonec.make4ever.

Абе мајни ги бе половината шо се пишале тука јапа те знаат ама имат скоро сите бугарски пасоше и јадат гомна за инат као демек не би го направиле тава незнам ти шо ... абе тава 1рвото пишало нешто глуперди ово оно а шо он да не е посалам ? Врска нема кој си ти и шо си ... Он ако го достигне твојто ти шо имаш тогај алал му вера нека говре глупости ...

АЈ ве молам Админи бришејте ја темата ...

Браво, браво, Б‘лгарија пубеди.

Мислја че НИЕ да победиме. WTF?

Браво, браво, Б‘лгарија пубеди.

Мислја че НИЕ да победиме. WTF?

Нема WTF се е ОМГ :( ... Мн ја утнал таму ...

*Ако мислите дека имат бугарски пасош и дека се продадени души се лажете пошо некој тропат глупости на форумот а они имат бугарски пасош т.е Продадени души се *

Mi idashe dur go gledam da propadnam zemja i ova danni bile nashi sogragjani ovie trebit pod itno daa se proteret zs predavnici ushe predavnici ne nitrebet:tapp::nerv::pop:

Освен дечкото лево што рече „НИЕ ќе победиме. Ние од Бугарија“, јас не гледам некој маестраел проблем со однесувањето на студентиве. Мада и тоа не е некој проблем, затоа што и јас го очекувам истото однесување од некој странски студент во Македонија.

Се друго што кажаа, беше океј. На бугарски си зборат затоа што се во Бугарија и на бугарска национална телевизија. Сигурно нема да зборат на англиски, кога веќе студираат таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom