Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е зошто по многу време, прв пат се чувствувам како да сум беспомошна, како да не е во моја моќ да контролирам што ми се случува..
И изморена сум. Од сè! И од сите. Како да се распаѓам, а никој од оние кои ми значат да не може да го согледа тоа.

Мака ми е што јас сум тука... а не таму, а толку сакам, мака ми е што бесцелно чмаам и трошам ресурси... е мака ми е :S

Мака ми е веќе од ова школо едвај чекам да заврши
Мака ми е од сите лицемери на светов кои гледаат само лошо да ти направат.

Мака ми е од учишитето, од сите тие единици што ги имам!!!

Мака ми е...
Од децата што ме опкружуваат, од тоа колку човек може да биде лицемерен и себичен, од слепоста на луѓето, од тоа никој да не може да те цени поради самата ти, да те сакам а да не ми возвратиш, да гледам како другите страдаат а јас не можам да им помогнам, да се трудам да им угодам на сите а да не го ценат тоа, од зборот ке се сменат работите, едноставно мака ми е од СЕ...:jaj:

Како се собра деновиве, мака ми е од се...

Мака ми е што сопствената мајка не ми верува ни малце. :cry: Ме немаше само кратко, знаеше каде сум и сега треба да слушам навреди и да ми траска телефон. Мака ми е што не ме слуша. Мака ми беше кога ми рече дека Се што сум правела ќе ми се врати. Ооо Господе, ме немаше само 5 минути бе. :cry:
Мака ми е од .. ситуацијата со него.
Мака ми е, ми доаѓа вриштам.

:cry:

мака ми е од школово пред се... мене ме заболе за оцените и вака и така поминувам година со просек над 3... али ме тераат многу добар... е нема у моено школо со издрканипрофесори шо се замишљаат богови... мајка ми по дома вика па ти ке ме умреш.. иди напрај просек... треба кај и да е да се карам лом да се праам со одредени луѓе... ај нека помине школскава више... :kesa:

mene se mi e maka u zivotot,na pr. mene mi e osteten sluhot poradi sipanici koga bev dete pa zatoa si nosam slusen aparat za da slusam a kamo li da razbiram sto zboruvaat sogovornici posebno drugarki i drugi raboti se mi e maka, aj zivotot prodolzuva za da preziveeme.
(zivotot e cupav i dlakav i ruzen i tuzen):jaj:

Мака ми е што некогаш знаеш да бидеш навистина волшебен, а некогаш си прав гад! А знаеш дека не заслужувам да се чувствувам вака мизерно, понижено, долно, искористено, валкано и лошо... :uvo:

Мака ми е заради трудот што никој не го цени
Мака ми е што не заслужив ни едно "Фала"
Мака ми е што не заслужив ни едно "Извини"
А најмногу ми е мака, што сево ова (не) го добив од најсаканите

Мака ми е зошто и' е мака на една моја блиска личност. :icon_conf
Не е некоја сериозна работа, ама не е фер да се случуваат такви работи на злато од луѓе.

Mака ми е од ова што се случува дома.
Мака ми е од лажни насмевки,лажни зборови и ветувања.Мака!!!:cry::cry::cry:
Mака ми од самата себе,од тоа што незнам како да си помогнам и како да направам да се чуствувам поубаво.
Mака ми е од се,сакам да се изгубам на ден-два,едноставно...мака ми е...

Мака ми е од животот.
Мака ми е од лажната надеж.
Мака ми е од школово.
Мака ми е од "пријателите".
Мака ми е ...

.. бидејки ги повторувам истите грешки кои што сум кажал дека нема да ги правам повеке.

Мака ми што не можам да се насмеам од срце.
Мака ми е што и понатака го барам она што го нема.
Мака ми е што имам преголеми очекувања, затоа прерано паѓам.
Мака ми е што немам доволно време за сите работи кои сакам да ги направам.
Мака ми е што тоа што највеќе го сакам, не е присутно во мојот живот.
Ех ама ми е мака..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom