Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е од лажни другари кои ми забиваат нож во грб кога најмалку очекувам.

ама ЕПТЕН ми е мака.!

Мака ми е шо дозволувам другите да ми ги редат сложувалките од животот, а ја ко кретен искочам, мака ми е шо ја минат границата на серење врз глава, мака ми е шо "киснам сама на дождот"(ако може така да се каже), мака ми е шо се разбудив касно денес и со скиснати мисли и лоши вести пред врата!!

Мака ми е што премногу работи неможам да ги кажам.
Мака ми е што сум втора опција за многу луѓе.
Мака ми е што не ме разбираат.
Мака ми е што не ме знае ни 1%, а има толку многу да коментира за мене(и тоа во мое присуство)[богами ретко е ваков човек да се најди,алал му вера]
Мака ми е што премногу допуштав, премногу избрзував...
..очигледно е дека многу пати погрешив во проценување на луѓето.
све во свое време, не должам никому образложување, за све си има причина...

мака ми е од досадни луѓе што секој ден ме замараат со глупи прашања:nesvest:

Сакав да изустам не го тепај своето дете кучко, тоа не е ништо виновно за твоите фрустрирани проблеми. Ќе фатам ќе ти ги скршам двете раце и двете нозе, ќе почуствуваш сто пати поинтензивна болка и ќе вриштиш сто пати посилно од него. Замина брзо не стасав ниту да видам која е.

Не тепам жени не сум насилник.

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Те молам не го тепај своето дете, те молам не го тепај своето дете, те молам не го тепај своето дете, те молам не го тепај своето дете, те молам не го тепај своето дете, те молам не го тепај своето дете. :(:(:(:(:(:(

Ве молам не ги тепајте вашите деца, секогаш кога ќе помислите да го удрите своето дете, запомнете проблемот или причинита за тоа е во вас, а не во него. :(:(:(

Мака ми е.. што е тоолку топло.

Нема спиење, нема кошарка, нема дуксери, нема патики.. :jaj:

моментално ќе спомнам само дека ми е мака од учењеееееее ... не мом појќееееееееее ... а уште тоцку ми фали ... :toe:

Мака ми е...ако не ги полажам 2та испити не знам што ќе правам........
Мака ми е......сакам да се врати времето кога бев у гиманзија...сите дома заедно....сега не можам вака сите на различни страни....
Мака ми е...се нервирам што некако се одалечив со другарките....сакам се да биде како порано...како да се врати времето...или работите да си ги направам така како што сакам јас???

Мака ми е од нееднаквото третирање од страна на моите.
Мака ми е што за ситници се фаќам а истите ме докрајчуваат секој пат кога ќе помислам на нив.
Мака ми е што за глупости се нервирам.
Мака ми е што постојано очекувам нешто од некого, иако не треба.
Мака ми е што луѓето ја потценуваат мојата искреност и доверба.
Мака ми е од себеси вечерва.

Мака ми е што што е недела вечер... Многу ми е мака...

Мака ми е од сите улизавачи кои што постојат.Ги има во толкааав голем број...
Мака ми е од луѓето кои што не бираат начин за тоа како да си стигнат до својата цел.
Мака ми е од тоа секогаш да морам да ги дешифрирам луѓето,дајте бре кажете ми гласно и јасно што мислите или сакате.
Мака ми е од неа.Незнам воопшто како сум можела да имам таква другарка.:tapp:
Мака ми е од тоа што немам четири дена асално излезено надвор.
Мака ми е од тоа што немам твистер јадено три дена.
Мака ми е од времево,се чуствувам како да е доцна есен.
Мака ми е од собава...Изгледа да ко во неа се воделе и 1ва и 2ра светска војна.:tapp:
И така...Дефинитивно ова ми е мачен период.:nesum:

Мака ми е од многу неизвесности, притисоци, избразана одлука, дознавање вистини, дознавање лаги, секирации...
ау денов:icon_roll:nesum:

Мака ми е што не можам да прифатам ништо
од едноличност!
од непринципиелност!!

Мака ми е од СЕ! Доволно добро?
Ама најмачно ми е што не е Роби тука за да се олеснам на раат...:nesum::nesum::nesum::nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom