Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е бе, незнам сеа што се дешава, незнам дали е пак се ок, се грижам многу и цело време у нишо неможам да се сконцентрирам...

Мака ми е да ми се дерат сите коа се нервозни и коа имаат проблеми да се истураат на мене. Ко ја да немам проблеми, не дека ја коа сум нервозна не ми се десило на некој да се издерам безвеза ама не можам да поднесам тоа константно да се дешава. Госпоѓата е у пмс и сеа цел жив свет и е крив, :uvo: а пошо ја незнам да ќутам најчесто го јадам. Ја сум дежурен виновник, епа преку глава ми е. Наздравје!

Maка ми е од луѓе на кој претерано им попуштам, прогледувам низ прсти.
А кога ќе ми дојде преку таквото и почнам да се однесувам нормално како со сите останати плачат дека сум бил без икакви чуства.

мака ми е од предавници, продадени души, од лажни патриоти, од продавање туѓи идеологии. Од тоа што живеам во свет каде еден умира од неухранетост друг од предебелееност и дебилност.
Мака ми е од тоа што се расипавме, што воздухот го отрувме, од чекањето на мојот комшија да умрам па конечно да ми ја земе конечно козата. Ја исцицавме крвта од се што постои па сега се дојде редот сами да си ја цицаме. Мака ми е што никој не приметува дека сме најдолните ѓубриња во универзумот.
Е што да правам што мака ми е?

Мака ми е од носов.Мака ми е од главава.Мака ми е од ваквата патетична здравствена состојба!

Мака ми е што се понаша многу различно... А се смени преку ноќ :toe:

Мака ми е што сакам да бидам со двајца во исто време....еднит е далеку од мене а другиот ска сериозна врска...не знам што да правам :tapp:

Ова е ееден од оние денови кога мислам - што по ѓаволите му се случува на светот...
Мака ми е од се околу мене денес, најмногу од себеси, мака ми е што во моментов немам можност да одам на некоја планина :uvo: и да бидам сосема сама , без мобилен и сите глупости поврзани со комуникацијата, барем 2-3 недели за да можам да се вратам во т.н. нормала. Сакам да ме снема барем малку , за да сфатам што навистина ми значи и за да сфатам дали и јас на некој му значам...
Мака ми е што многу ретко гледам луѓе , вистински, искрени .... и што доживувам емоционална смрт.

Мака ми е што заради некои идиоти што им текна у време на епидемија да вакцинираат за нешто трето сега можно е да седам 2 недели дома ко у карантин! Ебате државата...

Maka mi e da ziveam kaj sto ziveam sega.I pokraj toa sto ima sto pati poubavi uslovi za ziveenje ovde nego vo makedonija sakam da si se vratam doma:vozbud:Maka mi e koga moram da zboram na germanski ,maka mi e da se napregam od petni zili ponekogas da gi razberam lugevo ovde sto mi zborat,ke umram od maka.I sekoj den pak istoto,maka mi eeeeeeeeeeeeeeeeee veke.Maka mi e sto ne mozam da si se setam niz Skopje so prijatelki i da si pieme kafe uf kolku mi e maka:nesvest:

Мака ми е....Тој е болен, јас напалена. :pipi:

Мака ми е... таа темата драга Кајгана несакам да ја оптеретувам, драга:(. Иако сите таму што пишуваат ми се драги.

Мака ми е... оваа вечер се осеќам ич неубо:(. Ми се плачит драги мои, ми се плачит.
Незнам која пустина кој крај да го фатам... Зошто мораше се' вака да заврши? Убавите нешта кратко траат, а оние кои се премногу убави изгледа премногу кратко траат...:(

Душевно се поболив драга... не ми требаше ова. Незнам дали да се лутам или не, незнам ни кој е виновникот во оваа ситуација.
Она што не' прави посилни во секоја ситуација драга, тоа е љубовта. Барем знам дека мојата љубов никогаш нема да изгасне, макар и да е само невозможна, глупава или навидум смешна.

Јас сум само сведок, да ги оптеретувам луѓето со тие сахрални работи, да им кажувам дека тоа сепак не е ретардирана работа. Тоа е нешто што се почитува, тоа е нешто што човекот го прави ѕвер во одредени моменти.
Да не ти раскажувам колку ми е мака вечерва... јас сум и ќе бидам и натаму сведок на успесите и неуспесите драга...:(
Некогаш некој рекол дека секој храбар човек некогаш мора да падне, ама човекот го прави човек тоа што тој повторно ќе се издигне.
Јас ве сакам вас мои величенствени.. Со вас сум пораснал, сум плачел со вас и сум се радувал... Немора повеќе докажувања, вистинските личности никогаш за ништо не се откажуваат од својата љубов, како јас од тебе, од твоите пиунчиња и кралици.

Некои победи не значат ништо во однос на некои порази. Ова ќе го паметам да...
AC_Milan_verslaat_r_895143b.jpg

Мака ми е што не ми се сите на број :helou:и мн, сум ладнокрвен

Мака ми е од глупите дечиња,без почит кон нечие дело,без почит за човекот за кого до пред два дена и тие плачеа,мака ми е од некултурата нивна,од то шо немет страм,и од то шо мислет дека се фраерчиња. Дебили бе,стоки,не знам кој збор да употребам за да ги опишит. Мака ми е најмногу шо такви личности се секојдневно околу мене,мака ми е. Сакам само да речам Пуф! и да ги снемат. Ама то е е можно. На крај краева,не знам зш мене ми е толку мака за нив. Тие ќе остает такви засекогаш и нив ќе им се смејт цел свет,не мене.
Ама ајде,да го истурам бесот некаде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom