Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е што не можам да го видам и што не знам кај е по цели денови. Мака ми е и од школово и од професори и тестови и све живо ...
Ама највише ми е мака од неа. Мака ми е да ме споредуваат со неа, да мислат дека сум слична на неа и да се пазат од мене и да ме предупредуваат да не го направам истото што и она. Премногу луѓе заебала, а сега и мене ме мачи. Мака ми е што воопшто мислам на неа и се замарам а немам нишо со неа. Мака ми е шо понекад сум глупа и љубоморна и стварам проблеми кај што ги нема.
Мака ми е од луѓето као неа што успеваат цел свет да го залажат дека се супер фини и невини, осебено женски, ку*ви као неа шо изгледаат ко светици, али затоа за нас другиве шо знаеме да склопиме 2 реченици и да му ја затнеме чорапата на некој си самопрогласен „фраер“ се шират муабети навелико ... барем нешто да беше вистина.
:nesvest: уфф се отворив
кајганче тс :back:

мака ми е од се.... иам неизлечива болест бе.. не е фер... кај ме најде мене.. курцу... ама не се секирајте... нееема да се отарасите од мене... ке живеам... бар уште 50 години ...

мака ми е од се.... иам неизлечива болест бе.. не е фер... кај ме најде мене.. курцу... ама не се секирајте... нееема да се отарасите од мене... ке живеам... бар уште 50 години ...
колку да не се узбунуете...има ептен слаб rash на лицето :)

Мака ми е од сите нискоинтелигентни кретени што мислат дека знаат се!...Не можам веќе да ги трпам!
И мака ми е од Онаа! што сите комплекси на мене ги истура!, како јас да сум должна да ја слушам неа...:jaj:

мака ми е од Столе више преку овој доле ми дојде...не е зезанција озбилно е мн е глуп, а и мене ми штети тоа...може и да прочита некој па да му каже или он ама стварно не ми чуе ич!
п.с. Столе мн си глуп жими очи ти кажувам, не не унаказувај бре чоек

мака ми е од ЕВН кои кога сакаат ја исклучуваат струјата. Ако ми цркне нешто друго, после греалкава ќе ги тужам.:pipi:

Мака ми е, а веќе нема смисла да ги отекувам тие околу мене. „Више пукнав! Не знам кај да се обратам!“
Мака ми е од подлости, гадотии и играње под маса.Мака ми е!!!!!!!!!!!!!!!!!

скурчено ми е од работа ноќе бе,некогаш е толку досадно маму му ибам време не врви исто како да поминале 2 века :tapp:

мака ми е од се...најмногу што сум во оваа МАКЕДОНИЈА:uvo:.... што ми викаат само да учам...што се запишав на грфички дизајн а ко да сум запишана на факултет за уметност......мака ми е што немам дечко...многу ми емака:tapp:

Maka mi e so raskinav letoto so Edno mome so si go ljubev najmnogu , maka mi e so 3 godincinja za drkavme za dzabe . Maka mi e so site planoj i vetuvanja bea dudlanje na prazno ... Maka mi e so ne mi izlezi od nekoja strana pred oci sega ...

Preku glava mi e i od majka mi i od tatko mi i od nivnite konstantni proverki dali sum stignala kaj baba mi na vreme i dali sum ostanala pokasno od 12:30. Maka mi e koga ke go zdogledam br na majka mi vo najubaviot del od vecerta zosto znam deka posle toj muabet ce bidam nervozna i cela vecer ce mi otide u ku*ac!!!!!!!!!!
Neka me ostavat da ziveaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!!

:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom