Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е што имаме по 5 испрашувања дневно, а јас си седам пред компјутер :toe:

Мака ми е.

Мака ми е што сакаа да ме направат демократ а јас сум републиканец.
Мака ми е што сакаа да ме направат нов а јас сум вековно стар.
Мака ми е што сум долен а сакаа да ме направат горен.
Мака ми е што сакаа да ме направат Македонец од Скопје а не сум.

Мака ми е што штедачите губеа и губат а Боро има телевизија (и штедилница).
Мака ми е што некои за трудот земаат бонови а Љубо има телевизија (и штедилница).
Мака ми е што тутунарите уште се мачат а Вели има телевизија (без штедилница).
Мака ми е што одамна е укината инквизицијата.
Мака ми е што Џејмс Блант го слушам минимум по 10 пати дневно на радио а нигде у градов не ми свиреле ни еднаш Ајрон Мејден.
Мака ми е што Гергана, Анелија, Сека Алексич и Гога Секулич се бољи од Благица Павловска, Росана, Бади Бекир и Адријана Алачки. Исто така мака ми е што Каролина не е Северина (барем пред камера).
Мака ми е што Хрчак, Елвис Тврдич, Јоцо Јоцов и Ицо Јоцов ми диктираат сцена во музика.
Мака ми е што ми ги затворија Лејди Блу кецот и двојката а место нив го отворија (се)Ринг.

Мака ми е што 7-мица е на 7 километри од мене.
Мака ми е што не сум властодршник на кафуле во Г-зоната Стара Железничка-Мостот на Скопска Митровица. Мака ми е што не го држам Бордел.
Мака ми е што немам овци, а кај ги немам па и не ми ги бомбардираа(т).

Мака ми е што место да ме грее сонце, ме дува вентилатор.
Мака ми е што Прчко и Зденко Малеумовски се прават експерти и патриоти.
Мака ми е што сакам да влезам во Ната ама Ната ќе ми даде само Нето место Бруто.
Мака ми е што пра-пра дедо ми немал бунар во Бунарџик.
Мака ми е што од дестинација Ибица можам само половна од 93-та.

А најмногу ми е мака кога случајно на МРТВ ќе убацат стар спот од Ластовица. Влатко и Роби во (со) Хавајки, коктел со кокосов орев и масажа.

Ќути жити се....
Кој би рекол дека ќе имам идентични маки со заблуден капиталист?:nesvest::icon_lol:

Сериозно, од истиве ствари ми е мака.

Мака ми е од гомнарите што ја шитнаа МАКЕДОНИЈА:toe::pirat:

Мака ми е шо не можам да легнам и да одспијам 24/7... за да не го глеам срањево околу мене, сакаш политика, држава - пропаст, сакаш “другарки“ - фејк, сакаш семејство - проблеми, сакаш школо - “демократија, цивилизација и писменист“ мало морген... од све ми е преку онаа и сакам само да спијам, убаво ми е кога сонувам па макар и кошмари. Зарем има поголем кошмар од реалноста?

Мака ми е што немам вакви маки.

Ич да не ти е мака за таквите маки. :)

Мака ми е. За многу работи.

Ама највеќе ми е мака за школото, што треба да учам да поправам оценките, а не учам. :/

Maка ми е што сме толку блиску, а сепак далеку... :(

~*~

Не ми е мака, едноставно посакувам да бев заљубена.
Можеби ми е мака што ме боли главата и ме боли стомакот а треба да одам на забава.

...е мака ми е ама ко неможе да се смени ... :( :( :(

Мака ми е што вчера се скаравме.... Да не беше толку глуп денес ќе ни беше убаво.... Епа биди и друг пат глуп, што да ти кажам......
Мака ми е што не искочив денес
Мака ми е што сабајле сум во школо.....

maka mi e sto ne sum do tebe bebus,sto sme daleku i skarani...sto ne me slusas koga ti zboram i sto ne si kraj mene sega koga mi e najtesko:hkwqqqf:nesum:

мака ми е од форумџииве што ми даваат работа, цело време ги служам:pos2:дали со пијачки или храна:vozbud::pos2:

Мака ми е...што не успеав да стигнам и да го гушнам тоа милото....:(

Ај следниот пат...

Мака ми е што треба сега да пишувам есеј! СЕГА, ееееј!:(

мака ми сто сега треба да идам на час математика а не ми се иде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom