Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Mene mi e maka od toa sto skoj den gledam licemerni luge maka mi e sto site drugi znaat so treba jas da pravam so mojot zivot i kako da se odnesuvam maka mi e sto edna licnsot nikogas ne sfati kolku mi znacese a sega e kasno za se ,maka mi e sto za se sto pravam vo zivotot moram na nekoj da mu se pravdam ma, ednostavno kazano preku glava mi e od se:nesum:

Мака ми е од грипот ..
Мака ми е што нема да излезам вечер !
Мака ми е што нема да го видам Него ...:nesum:

Од исфрустрирани кретени кои не знаат со кого си имаат работа!!!!

Мака ми е за:
1.Тоа шо мн си ја скратив косата :(
2.За училиштето ..ги расипав сите оценки се напунив со неоправдани..
( Mammy I will give everything tо get better )
3.Односот шо ги имам спрема my mammy..знам дека не заслужуваш така.. но свати ме .. ни самата не можам да се разберам.. а после се каам за се шо сум ти кажала...
4.Мака ми е за тоа што мн луѓе погрешно ме свајќаат...
5.Мака ми е шо неможам како човек да излезам да се прошетам пошо сум голема мрза..
6. И ... за уште многу работи....

mysmilie_161.gif

...Нејсе, мака ми е што не слушам чичковци и тетки во бело. И се прам многу паметна. И после си го кркам.

Мака ми е што многу често работите излегуваат од контрола и потоа не можам да ги нормализирам.
Мака ми е што сватив се` освен тоа дека треба да избројам до 3 пред да кажам нешто и што јазикот ми е побрз од паметот.
Мака ми е што поради некои огромни и ненамерни грешки се направив нешто што не сум (или барем мислам дека не сум, но којзнае можеби самата се залажувам и тоа е моето вистинско лице :toe:)
Мака ми е што со моето однесување повредив блиска личност која ја сакам повеќе од се` на светов и за која немам лице да и побарам да верува дека ништо од тоа не го посакував.
Мака ми е што секогаш го одбирам погрешното.
Мака ми е што животот многу често ме става во тешки ситуации, од кои не можам да пронајдам излез.
Мака ми е што владее лицемерие, дволичност, алчност, љубомора.
Мака ми е што сакаат да ме гледаат несреќна и успеваат во тоа.
Мака ми е што се чувствувам толку празно, осамено, како да немам никој на светот.
Мака ми е што сум се` поголем дел од времето негативно и песимистички расположена и што заборавив да се смеам.
Мака ми е што веќе одамна не ја гледам смислата на животот (или не сакам да ја видам), мака ми е што немам некоја одредена цел, не можам да се пронајдам во иднината.
Мака ми е што толку пати бев разочарана и повредена што резултира со страв за секој нареден потег.
Мака ми е што не можам да верувам, плашејќи се да не се залетам и изгорам.
Мака ми е што ми се плачееееееееее, што немам волја за ништо, за живот најмалку................
И на крај се прашувам има ли нешто од кое не ми е мака?

~*~

Вечерва навистина ми е мака што не ми стана јасно порано дека животот не е розов и полн со пеперутки, напротив, дека треба сама со се да се борам.
Мака ми е што ми требаа 17 години за да си признаам на сама себе дека ми требаат ограничувања и правила, принципи и морал ... тоа не либерализам туку деструкција.
Мака ми е што живеам како да се ми е рамно, а не ми е.
Мака ми е што заборавив што е љубовта, што веќе не се ни сеќавам како изгледа да бидеш сигурен во некој и во неговите зборови.
Мака ми е од денот кога наполнив 17!

Мака ми е ... што знам се што знам и што морам да почнам да живеам како да ми е јасно!

мака ми е шо не ми се јавува,а знае дека не е во право...
мака ми е шо ми се љути за се`
мака ми е шо е тооолку љубоморен
мака ми е за сите работи шо ми ги рече денес
мака ми е шо на моменти стварно не можам да го раберам
мака ми е шо вечерва ќе си останам дома,и ќе се нервирам (за глупости)
мака ми е шо не знам шо требит да напрам,за ТИ да бидеш задоволен
мака ми е шо се смена и шо не сме ко порано :(
мака ми е шо те сакам,а ти не заслужвиш...........:(:(

Ах колку ми е мака за само една работа...тоа е сложено за објаснување ама...Мака ми е зошто сум таков...Човек како и секој човек само малце поинаков...Мака ми е што ме мачат многу мисли и ми ја преокупираат главава со прашања на кои го знам одговорот но никако да го признаам!Ах и мака ми е што немам време замене...

Ееее да,се мислев на која тема да и се истурам и забораив на оваа.
Фала Дуле,ако не видев у твоите мислења,немаше да ми текне...:smir:
Него:
-Мака ми е оти сум ташак.И тоа голем.
-Мака ми е шо сам си комплицирам ситуации,а не знам ни оти го праам тоа.Веројатно од некоја глупа навика.
-Мака ми е шо размислуам уопште за тоа...
-Мака ми е шо напати мнооооогу погрешно ги проценуам лугето,а као ја иам голема способност баш за тоа.Па да,можда и ја имам,само кога ја користам...најчесто и викам да седи у ќоше и да кути,и да не ми смета доека се дружам со дечињата.
-Мака ми е шо ми се јаде на секои два саата.Епа у пичку матер,неможам да стануам толку често,ме мрзи.
-Мака ми е шо ја секоаш,по некој чуден сплет на настаните,стануам Salvation Army.Добро де,Salvation Men,wtfr.Не е толку проблем,ама понекоаш иам и поважни работи,places to be,people to see.
-Maка ми е шо CableTel не краде ко будали.
-Мака ми е шо денеска испушив две кутии...
Се на се,па не ми е мака за многу работи,нели?

Maка ми е што бев најосаменото суштество живо на првите денови од пролетта. И се уште сум, и кога ќе се вратиш ќе бидам.

Мака ми е поради тоа што на многу од форумџииве им е мака!

(да не станав алтруист ебаго)

Мака ми е што те нервирав и те замарав со мене кога најмалку ти треба тоа...
Мака ми е што пак ќе го гледам.... Нејќам....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom