Мак баскет плеј оф

• Креатор на темата Креатор на темата atanase
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дај да напраиме уште некоја фрка и да нема публика 6 меча :):)

не летаме ние ,вие викате пред утакмица увек ќе не тепате ќе не згазите не знам што друго ја не сум викал никад пред утакмица али се глеам сите од кај вас многу сте самоуверени па викајте пак
Не с*ри ви ја пуштија бе торко!

Абе како се Работнички со Фени четвртата утакмица у Кавадарци?

ti bavarec epten si zakasnet..........

otide feni u finale ..................

а бе марко слушај го овој SrRulz ни ја пуштиле:):):)

Не с*ри ви ја пуштија бе торко!

Пријателе, ако им пуштаат да се врати грне треба 5 утакмици да чекаат ..... а фени индустри од сега има одмор и време за подготовки , која ти е логикава не знам .

Ај прекинете...беше што беше...

Втора титула !!! Шо да се каже се ке се згреше ... Јане е мајстор !!!

nema so da se kaze JANE MAJSTOR (na krajta ke si izedese kotek od puplikata usvati od 1covek hehhee ) ic nemase majtap SO JANE hgehehehhe

а бе марко слушај го овој SrRulz ни ја пуштиле:):):)
Е ај па не ви ја пуштија ајде кажи ми сега како можеше да изгубите 35 разлика а во Скопје да не тепате?? Тоа е тоа не мора ништо да кажеш,не требаше да ви даваме лажна надеж.. ама како ќе му истече казната на Латович.. и Грнчаров :)

Е ај па не ви ја пуштија ајде кажи ми сега како можеше да изгубите 35 разлика а во Скопје да не тепате?? Тоа е тоа не мора ништо да кажеш,не требаше да ви даваме лажна надеж.. ама како ќе му истече казната на Латович.. и Грнчаров :)

dada,sea sfativ deka ste ni ja pustile.......:tapp::tapp::tapp::tapp: of more krembilotino strumicka, isto im se fakja na niv dali e 15 razlika ili 35 .........moze i dobro e so ispadna vaka,da izgubevme na primer so trojka u posledna sekunda sigurno kje bea pojse down otkolku sto se sea........

toa e sport, ednas pobeduvas,ednas gubis, nikad ne se znae kako kje zavrsi ama ti si premnogu tony montana za da go sfatis toa..........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom