Од кај да купам Кафетерија или нешто слично?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
каде можам да најдам сателит ?
фала многу...Берлин.
Ццц научиле сега и нова финта, праќаат лажни пораки демек ти пратиле почит, па да им вратиш. :=/:
Kaj mene ne koci.Super odi.Neznam so e rabotataви кочи нешто или до мене е?
За сите неправилности обавестете ги админите,секој сто се обидува да излаже или направи некоја превара се надевам дека ке биде санкциониран од админите како до сега.Ццц научиле сега и нова финта, праќаат лажни пораки демек ти пратиле почит, па да им вратиш. :=/:
Момци, бидејки јас не ја играм више играва, само се логирувам чат пат колку енергија да напунам и слично, такада, оваа прилика ја користам да ве питувам дали сакате да напраам фамилија или ќе ја терате сами ?
Ако се одлучите дека сакате, одлучете како да биде името и кажете и ќе напраам една фамилија.![]()
Пак ги ставија пиштолите... ама ги нема... :nesvest:
Промена на златен пиштол
Почитувани мафијаши и мафијашки. Ве известуваме дека извршивме мала промена во системот со златните пиштоли. Доколку не ви се појавува златниот пиштол, притиснете Ctrl+F5 за да ја освежите страницата. Ви посакуваме успех и добра игра. Тимот на MAFIA.MK.
вака мене ми успеа
инаку јас мислам SkyDriver да го даде акаунтот на поредовен играч и онака тој не е во план да игра па зошто му е
и така да можеме да направиме фамилија
Нема да го даде, зборев со него.